Det undermedvetnas kraft

Ditt undermedvetna löper omkring 90% av ditt liv, från allt från att slå ditt hjärta till minnen och känslor. Om du faktiskt arbetar med ditt sinne kan ditt undermedvetna arbeta med dig, eller så kan det arbeta mot dig. Ditt undermedvetna försöker alltid skydda dig och hålla dig säker. En sak som folk inte inser är att ditt undermedvetna aldrig försöker sabotera dig. Så om du inte får jobbet som du söker, till exempel, så är det något med jobbet som du inte vill eller är rädd för, som att vara fast där för alltid. På ett undermedvetet plan kan du känna att du inte får det du letar efter, men på en annan nivå tror ditt undermedvetna att det är bäst att hjälpa dig.

Din hjärna är den snabbare dator som någonsin tillverkats. Och hjärnans uppgift är att lösa problem och att faktiskt fokusera dig och hjälpa dig att överleva och leva. Du måste komma ihåg att ditt ego är din amigo. Ett av de bästa sätten att hjälpa det undermedvetna är att rensa bort förbittring. Förbittring tar upp mycket energi i ditt sinne. När vi tar bort våra förbittringar kan vi göra saker som att flytta föremål utan att röra dem. Din hjärna håller inte fast vid förbittring utan anledning. Allt din hjärna förvarar, all förbittring, någon ilska, någon tro, det undermedvetna hjälper dig på något sätt. På ett konstigt sätt skyddar ditt undermedvetna dig. Din hjärna huvudfunktion tillsammans med ditt sinne, själ och ande är att lära dig här på denna planet. Så länge du lär dig och växer, kommer det att behålla saker. En tanke som vi vet i ThetaHealing är att tankar är verkliga saker. Tankar rör sig snabbare än ljusets hastighet och kan faktiskt göra förändringar, även i DNA:t. Tankar är verkligen viktiga, så det bästa är att se till att dina tankar inte på ett negativt sätt tar upp onödigt utrymme i din hjärna.

När vi föreställer oss att vi går ut ur vårt utrymme, gick hjärnvågorna in i ett alfahjärnvågmönster. Det här är hjärnvågen som du hamnar i när du visualiserar. När du går upp och lägger till orden Gud eller Skapare, samtidigt som du befinner dig ovanför ditt utrymme, går du faktiskt in i en theta-hjärnvåg. Theta hjärnvågor är faktiskt riktigt svåra att komma in i, och vi har lärt oss hur man gör detta på cirka 30 sekunder. Den undermedvetna theta hjärnvågen är hjärnvågsmönster som du kommer in i när du sover eller drömmer. Fler delar av hjärnan öppnar sig och delar löser problem. Det är faktiskt dokumenterat att människor löser problem genom att sova eller får sina svar när de sover. Om du bara ger ditt undermedvetna en sak att göra, kommer det bara att göra en sak. Men om du ger din hjärna en lista kommer den att börja manifestera för dig omedelbart. Ditt undermedvetna är kraftfullt.

Att ge ditt sinne något att manifestera hela tiden håller det sysselsatt och gör att det fungerar för dig. Annars kommer ditt undermedvetna att göra sitt bästa för att hålla dig underhållen och det kommer att underhålla dig på det konstigaste sättet. Så ge ditt undermedvetna massor av saker att manifestera. Allt du vill skapa bör du skriva på en lista för att hålla ditt undermedvetna sysselsatt. Vad skulle du göra om du hade gott om pengar? Vad skulle du göra om du var gränslös på ekonomiavdelningen? Detta är den största nyckeln till det undermedvetna – det är obegränsat.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar

Nyheter

Älskar mig Älskar dig

När jag var en liten flicka gjorde folk mig alltid besviken. Jag visste att de inte kunde älska mig. De visste inte hur de skulle älska eller hur
Läs mer