Älskar mig Älskar dig

När jag var en liten flicka gjorde folk mig alltid besviken. Jag visste att de inte kunde älska mig. De visste inte hur de skulle älska eller ta emot kärlek. Jag insåg att jag måste lära mig att älska dem först och lära dem att älska mig. Anledningen till att de flesta människor inte kan vara bra mot dig eller vara snälla mot dig är att de inte vet hur man älskar eller känslan av kärlek. Som barn trodde jag att att älska människor innebar att bara se de goda delarna av dem, inte de dåliga. Mitt sinne ändrades när jag såg sanningen om villkorslös kärlek.

Vi tror alla att vi har en förståelse för känslan av kärlek, men många av oss gör det inte. Om du har blivit en healer för att alla ska älska dig är du i fel yrke. Människor kommer till dig av sina egna skäl. De kanske kommer till dig på grund av sin sjukdom, men de kommer verkligen för att lära av dig, för att lära sig om Skaparen av Allt Som Är.

Generellt sett finns det två typer av healers. Den första typen glömmer kärleken till sig själv. De letar ständigt efter den vilsna och ensamma själen som behöver hjälp. De vill hjälpa hela mänskligheten och gråter när andra blir sårade. De är så upptagna med att hjälpa andra att de inte sätter några gränser. De tenderar inte att veta hur det känns att älska sig själva eller att veta att Gud älskar dem. Slutligen påverkas deras fysiska kropp, och de befinner sig ensamma när de behöver kärlek. Den andra typen av healer förväntar sig att världen ska tillbe och avguda dem. De har kärleken till sig själv, vilket är bra - bara de älskar sig själva för mycket och glömmer att älska andra i processen. Den här typen av människor tjänar bara sig själva och var inte alla andra att älska och tjäna dem. De måste förstå att det känns som att älska en annan person eller att älska Gud.

Dessa två typer av människor har samma känslor, men med olika motiv. De antingen över-servera eller under-serva. Du kan falla in i någon av dessa kategorier beroende på dag och hur du känner dig just då. Balans är nyckeln till kärlek.

  • Jag förstår Skaparens definition av kärlek.
  • Jag förstår hur det känns att ha någon som älskar mig.
  • Jag har balanserat med kärlek.
  • Det är säkert att bli älskad.
  • Jag älskar Gud, och Gud älskar mig.
  • Jag är omgiven av människor som älskar mig.

Säg "JA" för att ta emot dessa nedladdningar.

Med ThetaHealing-tekniken använder vi en process som kallas "grävning" för att hitta eventuella block kring att ta emot nedladdningen. Kontakta en ThetaHealing-utövare för en session.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar

Nyheter

Det undermedvetnas kraft

Ditt undermedvetna löper omkring 90% av ditt liv, från allt från att slå ditt hjärta till minnen och känslor. Om du faktiskt arbetar med din
Läs mer