Heath & Fitness | Nicole Saba: Theta Healing hjälpte mig att gå ner 21 kilo

”Nicole Saba har kämpat med sin vikt sedan grundskolan. Det var först när hon upptäckte ThetaHealing och lärde sig att acceptera sig själv som hon kunde förändra sitt liv till det bättre.

Sedan grundskolan har jag kämpat med problem med min vikt. Jag kände att jag aldrig var tillräckligt bra, jämförde mig alltid med andra och försökte bli accepterad av alla andra.

I flera år kämpade jag med att försöka komma på hur jag kunde bli "mager". Jag provade olika dieter, detoxer, naturläkemedel, hälsotillskott, viktminskningspiller och försökte integrera dem med träning. Alla dessa metoder skulle fungera under en kort period och sedan skulle jag lägga upp vikten igen. Jag fann mig själv begränsad i vad jag kunde äta och hur jag levde, vilket skapade fler känslor av stress, frustration och ilska och ledde till depression. Jag började be för att hitta en väg ut ur det mörka hålet jag var i. ” Heath & Fitness

Läs hela artikeln här

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar

Press & Media

Naturlig hälsa

"ThetaHealing är en kraftfull emotionell healingterapi, fokuserad på att bryta och släppa negativa tankeprocesser och bindningar till traumatiska händelser. Det är en kombination av
Läs mer