Dygd är nyckeln till lagarna

Lagarna är universums tygväv. Det finns lagar som styr vårt universum, vår galax, vårt solsystem, jorden och till och med oss. Det är på grund av dessa lagar som det finns en imaginär uppdelning mellan de olika tillvaroplanen. Varje lag är ett enormt medvetande som har ett mindre medvetande kopplat till sig. Hela universum hålls samman av Lagarnas otroliga energi. En lag har en så hög energi att den kan transcendera energierna på första, andra, tredje, fjärde och femte planet för att bli det universella bandet som håller ihop allt. Dessa lagar är förtätade tankeformer med en hög vibrationsfrekvens som kan anta former som gruppmedvetenhet för att kommunicera med oss.

Det sjätte existensplanet är sammansatt av Lagarnas väsen. Detta plan har kallats det stora tomrummet (eller mörk materia) som vi delar av den geléliknande substansen som vi färdas genom för att komma till det sjunde planet. I perfekt balans håller lagarna samman universum i vår verklighet. Universums lagar ger oss introspektionen att vi har en livserfarenhet. De skapar strukturen för verkligheten att vi existerar, att vi andas och att vi är människor.

Genom historien har människor fått information från lagar och som ett resultat har de hjälpt mänsklighetens vibrationer att stiga. Varje generation föds människor som kan föra in information från lagarna till denna tillvaro. Healers som använder lagarna för det sjätte tillvaronsplanet kommer att göra healings med toner, färger, helig geometri, siffror, magnetism, astrologi eller ljus. Filosofin för det sjätte planet är: "Om det är trasigt, fixa det". Healers som använder lagarna blir ofta raka i sin sanning och blir lätt irriterade på sig själva och andra i deras strävan efter sanning. Det sjätte planet har en stark vibration som efterliknar sanning och ansvar gentemot personen som ansluter till det.

Det är viktigt för de som använder det sjätte tillvaronsplanet att komma till insikten att de lever och styr sin egen illusion. Lagarna är alltid i arbete runt dig och interagerar med dig dagligen. Det finns två typer av lagar i universum: det finns fysiska lagar och emotionella lagar. Ibland är en känsla eller en dygd så kraftfull att de blir en lag.

Dygder är tankemönster som rör sig förbi ljusets hastighet för att böja tid och rum. När du behärskar en dygd behärskar du också en högvibrerande tankeform. När tankarna väl har en tillräckligt hög vibration, kan dessa tankar ansluta till en lag och arbeta unisont med den. Dygder är positiva moraliska egenskaper som styr hur vi lever våra liv, för att styra vår andes skepp till lagarna. Detta tillåter oss att höja vår vibration till en nivå för att förstå lagarna, för att ansluta till dem och böja dem på ett rent sätt. Vi har alla födslorätten att inse vår koppling till Allt Som Är men dygderna ger oss en önskan att göra detta genom att hålla en ren vibrationsfrekvens.

Läs boken ThetaHealing Planes of Existence för att lära dig mer om Tillvaroplan.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar

Nyheter

Det undermedvetnas kraft

Ditt undermedvetna löper omkring 90% av ditt liv, från allt från att slå ditt hjärta till minnen och känslor. Om du faktiskt arbetar med din
Läs mer
Nyheter

Älskar mig Älskar dig

När jag var en liten flicka gjorde folk mig alltid besviken. Jag visste att de inte kunde älska mig. De visste inte hur de skulle älska eller hur
Läs mer