Tee myönteisiä muutoksia käyttämällä ThetaHealing® Techniques -tekniikkaa

Make positive changes by using ThetaHealing® Techniques_

Theta Healing on suunnittelema tekniikka Vianna Stibel joka opettaa "kuinka käyttää luonnollista intuitiotasi fyysisen, henkisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin edistämiseen".

Nini sanoo: ”Suurin iloni on opettaa muille Viannan tekniikoita, jotta he tietävät, että heitä rakastetaan ehdoitta ja että he ovat paljon voimakkaampia kuin uskovatkaan. He voivat muodostaa yhteyden suoraan Lähteeseen/Luojaan saadakseen vastauksia, ohjeita ja toteuttaakseen unelmiaan."

Tee myönteisiä muutoksia elämässäsi käyttämällä hämmästyttäviä ThetaHealing-tekniikoita, jotka kanavoi lääketieteelliselle intuitiiviselle Vianna Stibalille Source/Creatorilta. Vianna käytti näitä tekniikoita parantaakseen itsensä terminaalisesta syövästä. Hän jatkaa niiden käyttöä asiakkaiden parantamiseen kaikkialla maailmassa, ja hän on antanut tähän mennessä yli 25 000 lukemaa. Käyttämällä näitä yksinkertaisia mutta tehokkaita tekniikoita voit harjoitella mielesi menemään Theta-tilaan ja hyödyntämään uskomattomia parantavia/ilmeneviä voimia, jotka asuvat jokaisessa meissä. Kutsumalla Luojaa, keskittämällä tarkoituksen ja todistamalla prosessia, voi tapahtua syvällisiä muutoksia.

Vuodesta 2000 lähtien Nini on nähnyt lukemattomia parannuksia – lue Ninin tapaushistoriasta Viannan bestseller Theta Healing®, s. 315-316

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit