Rakastan ehdottomasti sitä, mitä ThetaHealing on auttanut minua luomaan elämässäni

”Yritysvalmentajani tutustutti minut ThetaHealingiin vuonna 2015. Tämä tekniikka ilahdutti minua paitsi välittömästi kokemani syvä yhteyden tunne, myös se, kuinka helposti pystyimme nopeasti muuttamaan rajoittavia uskomuksia laajemmiksi. Kaikki ThetaHealing-tekniikasta oli minulle syvästi intuitiivista ja helppo soveltaa kenelle tahansa.

Minusta tuli ThetaHealing Practitioner vuonna 2017, kun vaihdoin liiketoimintani lääkemyynnistä koulutus-, kehitys- ja valmennusmalliin, koska uskon, että ThetaHealing on nopein ja helpoin tapa, jonka olen kokenut siirtyä rajoituksista paljon laajemmalle kokemukselle. ja olin päättänyt käyttää sitä asiakkaideni kanssa. Aloitin heti työskentelyn ja opettamisen suurempien ryhmien ja ryhmien kanssa ja päätin ryhtyä ohjaajaksi, jotta voisin esitellä tekniikkaa suuremmille yleisöille. Rakastan ehdottomasti sitä, mitä ThetaHealing on auttanut minua luomaan elämässäni sekä asiakkaideni ja opiskelijoideni elämässä. Minulle on ollut syvää tyydytystä ja iloa auttaa muita oppimaan ja harjoittamaan ThetaHealing-tekniikkaa, ja henkilökohtainen, ammatillinen ja henkinen kasvu, jonka olen kokenut kaikilla elämäni alueilla, on todella ihmeellistä.  

Olen nyt myös syvästi sitoutunut auttamaan niitä, jotka valitsevat sen, tulemaan poikkeuksellisiksi harjoittajiksi ja ohjaajiksi, jotta he voivat menestyä ja auttaa myös muita. Opin jotain uutta joka kerta, kun minulla on tilaisuus työskennellä Viannan ja hänen perheensä sekä opettajieni ja harjoittajieni kanssa. Olen äärimmäisen kiitollinen kaikille ThetaHealingin henkilöille siitä, että he jatkavat kasvuaan ja jakavat jotain, mikä auttaa syvästi ihmisiä kaikkialla maailmassa.

- Marla Ford Ballard

ThetaHealing maisteri ja tiedetodistus – USA

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit