Jokaisella seminaarilla, johon osallistuin, ymmärsin itseni paremmin

With each seminar I took, I began to understand myself better

”Vuonna 2015 56-vuotiaana osallistuin Introduction to ThetaHealing -seminaariin ja koin jotain, mitä en ollut koskaan ennen tuntenut…

Tunsin voimakkaan puhtaan positiivisen säteilevän rauhanomaisen rakastavan energiakurssin koko olemukseni läpi. Juuri sillä hetkellä tiesin, että minun oli opittava tekemään se, mitä olin kokenut, ja sitten auttaa muita ymmärtämään ja tuntemaan tämä tunne. 

Vaikka olin jo Certified Healing Touch Practitioner ja Holistinen rekisteröity sairaanhoitaja, Thetahealing-meditaatio ja modaliteetti paransivat dramaattisesti sekä henkilökohtaista että työelämääni.

Jokaisella seminaarilla aloin ymmärtämään itseäni paremmin, miksi vaikeita tilanteita ilmaantui, mutta mikä tärkeintä, syvensin yhteyttäni Luojaan ja sain valmiudet muuttaa nopeasti vuosikymmenten alitajunnan ohjelmia ja malleja. Tämän seurauksena elämäni laatu, terveyteni, suhteet 3 lapseni ja mieheni kanssa paranivat nopeasti varsinkin jokaisen treenin jälkeen. 

Thetahealing-istuntojen ja -seminaarien edistyminen on niin syvällistä, että se inspiroi minua ryhtymään kouluttajaksi vuonna 2017, koska yksityisasiakkaani saavuttivat uskomattomia tuloksia kuten minä.

Opettamalla muita tekemään tämä voimakas prosessi itse, olen saanut todistaa valtavia myönteisiä muutoksia niin monien perheiden elämässä ympäri maailmaa ja positiivista vaikutusta myös kollektiiviseen tietoisuuteen.

Et ole koskaan liian vanha parantumaan, oppimaan, elämään inspiroivaa autuasta elämää ja opettamaan myös muita. 

Olen niin kiitollinen, onnellinen ja arvostan sitä, mitä ThetaHealing-menetelmä on tehnyt minulle ja tuhansille asiakkaille ja opiskelijoille, joita olen tähän mennessä palvellut. Olen ollut Certificate of Science Instructor vuodesta 2019 lähtien, rakastan yksityistä harjoitteluani, Thetahealing-seminaarien opettamista ja muiden Thetahealereiden ohjaamista heidän edistyessään henkisellä polullaan.

Odotan innolla, että saan oppia lisää Viannalta ja jatkaa ThetaHealing-opetusten siunausten jakamista.” 

Paljon rakkautta ja arvostusta,

Sharon Wacks

ThetaHealing maisteri ja tiedetodistukset USA

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit