Tämä on loputon työkalu elämääni

This is a never ending tool for my life

Nimeni on Renata Braun ja olen meksikolainen ja asun Mexico Cityssä.

Elämäni on muuttunut ja muuttuu joka päivä ThetaHealingin ja hänen arvokkaan perustajansa Viannan ansiosta. Olen rakastunut tekniikkaan ja tuloksiin, joita näen päivittäin itsessäni ja kaikissa asiakkaissani ja opiskelijoissani. ThetaHealing on muuttanut elämäni täysin ja muutun jatkuvasti päivittäin tehden työtä itseni ja muiden parissa. Suuri ovi on avannut uusia mahdollisuuksia minulle ja monille muille. Nyt en elä draamassa, jota elin ennen. Olen rauhallinen, onnellinen ja terve, ja tämä on todella tehnyt valtavan muutoksen elämääni. Tiedän nyt asioita, joiden olemassaolosta en tiennytkään, ja olla koko ajan yhteydessä itseeni ja ympäröivään maailmaan on niin ihmeellistä ja mahtavaa. Tämä on loputon työkalu elämässäni, ja olen erittäin kiitollinen Creatorille siitä, että hän on asettanut minut samalle tielle Viannan ja ThetaHealingin kanssa.

Opin elämään elämääni kiitollisena nyt, kehossani ja maailmassani. Rakastan ThetaHealingiä, kaikkia mukana olevia ihmisiä ja Viantaa.

Kiitos Jumala.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit