Luominen motivaationa

Todellisuudessa raha on vain energiaa. Mutta kuinka moni teistä voi osoittaa niin paljon enemmän rahaa, että tarvitsee parantamista, jotta sinun ei tarvitse työskennellä aikataulussasi? Meillä voi olla runsaasti runsautta. Itse asiassa runsaus oli meidän koko ajan.

Kun teemme manifestointiharjoituksiamme, emme manifestoi rahasta. Ilmennämme asioita, joita haluamme. Sitten annamme universumin tuoda sen meille. Ja tekee. Tiedämme, että olemme nähneet ihmeitä. Jokainen on nähnyt ihmeen. Jokainen on nähnyt jonkun uskomusten muuttuvan ja jokainen on havainnut ihmeen mielessään. Ihmeitä voi tapahtua, kun meitä yksinkertaisesti motivoi EI ensimmäinen motiivimme rahalle, vaan rakkauden motiivimme. Jos alitajuntaamme todella opetettaisiin, jatkaisimme silti paljon työtä. Todellisuudessa meillä on paljon elämässämme.

Joskus haluamme haastetta, joten usein teemme vain tarvitsemamme ilman ylimääräisiä säästöjä. Olen aina sitä mieltä, että nämä ovat mielenkiintoisimpia ihmisiä. Koska he ovat henkisesti niin varmoja, että he tietävät, että niitä tulee aina olemaan runsaasti. Henkisesti he kyllästyvät hyvin helposti. Tiedän, ettet ajattele sitä sillä tavalla, mutta henkisesti se on vain hetki aikaa. Hengellisesti sinun henkesi tulee Jumalalta, voit luoda mitä tahansa, minkä voit pitää. Voit luoda parantumisen ihmiseen tai itsessäsi, voit luoda mitä tahansa tarvitsemasi.

Mutta emme ole ymmärtäneet, että motivaatiomme on tarve luoda. Ja voimme luoda tarpeistamme. Jotta voin jatkaa parantamista, minun on varmistettava, että perheeni on turvassa. Se on ensimmäinen motivaationi. Haluan varmistaa, että perheestäni pidetään huolta. Se on toinen motivaationi. Varmistan aina, että olen motivoitunut.

Sitten on luottamusosa. Monilla opiskelijoillasi ei ole koskaan, koskaan ollut omaa yritystä. He ovat tottuneet palkkaan joka viikko, ja ehkä se on pieni palkkasekki, mutta he ovat tottuneet siihen. Kun työskentelet itsellesi, olet rajaton siinä, mitä voit luoda, mutta luottamus siihen, että se tulee olemaan, on valtava asia.

Mutta mikä on motivaatiosi? Miten käytät tätä? Ennen kuin suutut itsellesi, koska et pysty ilmentämään kaikkea mitä halusit elämässäsi: jos olet koskaan nähnyt parantumista, teknisesti sinulla on ilmentymistä elämässäsi. Et voi osoittaa, että joku rakastaa sinua rakkauden takia. Et voi osoittaa, että poikasi löytää työpaikan ja tulee astronautiksi, hänen on osoitettava se. Mutta olet ehdottomasti pysäyttämätön. Ainoa ajatus, joka elämässäsi tapahtuu, on se, että alitajuntasi pitää sinut motivoituneena todellisessa tavoitteessasi.

Ja sen sijaan, että ajattelet rahoja, jotka sinun on hankittava, kiitos Jumalalle motivaatiosta, jonka saat, kun suunnittelet jatkossakin käymistäsi tunneillasi, pitäväsi kursseja tietäen, että voit motivoitua eri tavalla .

Lataukset:

  • Haluatko tietää, miltä tuntuu olla motivoitunut joka päivä Luojan kautta.
  • Haluaisitko tietää miten, milloin ja onko mahdollista ilmetä.
  • Haluaisitko tietää, miltä tuntuu saada aina runsaasti Luojan kautta.

Jos niin sano KYLLÄ.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Theta blogi

Ego vai egoismi?

Monet ihmiset sekoittavat egon itsekkyyteen. Ego ei ole huono asia. Terve ego auttaa määrittelemään identiteettimme siitä, keitä olemme. 
Lue lisää
Theta blogi

Oikea sielunkumppani

Sielunkumppani on joku, jonka olet tuntenut aiemmin, joku jonka tunsit toisessa ajassa ja paikassa. Jotkut uskovat, että esielämä oli olemassa aiemmin
Lue lisää