Ilmenee sinun jumalallisen ajoituksen kanssa

Myös jumalallinen ajoitus on tärkeää ottaa huomioon ilmentymisessäsi. Jumalallinen ajoitus on se, mitä sovimme ja suunnittelimme tekevämme tässä olemassaolossa. Kun sielumme herää jumalalliseen tarkoitukseensa, sen toteuttamisen aika on tullut. Kun näin tapahtuu, jumalallinen ajoitusovi avautuu ja meille annetaan tilaisuus suorittaa tehtävämme. Sielumme varmistaa, että olemme siellä, missä meidän pitäisi olla, saavuttaaksemme jumalallisen ajoituksen. Tämä johtuu siitä, että sielun tarpeet ovat tärkeämpiä kuin tietoisen mielen. Tämä on erittäin tärkeää muistaa, kun olemme ilmentymässä.

Jos jumalallinen ajoituksesi on ihmisten opettaminen ja parantaminen ja ilmennät elokuvatähdeksi, jumalallinen ajoitus astuu sisään ja mahdollisesti häiritsee ilmentymistäsi saadakseen sinut raiteilleen parantamaan ihmisiä. Mistä tiedät, häiritseekö jumalallinen ajoituksesi siihen, mitä varten ilmennät? Se on yksinkertaista, ilmentymistäsi ei tapahdu. Jos ilmentymääsi ei tapahdu, se voi olla uskomuksesi lohko tai mahdollisesti jumalallinen ajoitus.

Mistä tiedät eron uskomuksen, joka estää ilmentymistäsi, tai sen välillä, että se on jumalallinen ajoitus? ThetaHealingin avulla opetamme kuinka mennä eteenpäin ja muistaa tulevaisuutesi. Kun ostin toimistoni, jossa nyt opetan, menin ylös muistelemaan tulevaisuuttani. Näin ostaneeni sen vuonna 2016. Löysin sen vuonna 2015 ja ajattelin varmasti, että ostan sen vuonna 2015. Luulin, että olin voittanut oman itseni tulevaisuuden näkemisessä ja muutin tulevaisuutta ja että minä aioin todella ostaa sen ennen vuotta 2016. Mutta en ostanut. Päädyin ostamaan sen vuonna 2016. Tulevaisuuden muistaminen on siis hieman erilaista kuin ilmentäminen. Mutta jotkut asiat ovat kaikki rakennettu oikeaan ajoitukseen.

"Oikea ajoitus" on eräänlainen jumalallinen ajoitusinspiraatio, jossa asiat asetetaan oikeaan aikaan. Suunnittelimme tulevamme tälle planeetalle ja tekemään muutoksia, ja tiedämme itse asiassa aikaskaalan, joka meillä on, jotta voimme tehdä sen. Kun ilmaisemme asioita, ei ole aikarajoja. Voit ilmetä koko elämäsi, jos haluat.

Mutta jos käytät jumalallista ajoitustasi auttamaan sinua ilmentymään, että voit olla suuri parantaja ystävällisyydellä, ymmärryksellä ja rakkaudella ja että voit olla myös elokuvatähti, niin ehkä voit olla elokuvatähti, joka tekee parannuksia. Mutta sinun on sisällytettävä jumalallinen polkusi ilmentymiseen. Jumalallisella ajoituksella voidaan saavuttaa enemmän kuin voit kuvitella. Ikään kuin näkisimme tarkasti, voimme aina parantaa jumalallista ajoitustamme.

Makrokosmisessa mittakaavassa maapallolla itsellään on oma jumalallinen ajoituksensa. Tästä syystä on hyvä ajatus käskeä tietää, mikä on maan jumalallinen ajoitus suuressa mittakaavassa. Kun olet tietoinen tästä suuresta jumaluuden ulottuvuudesta, se avaa uuden ymmärryksen, jota voit käyttää lukemiseen, parantumiseen ja ilmentymiseen. Kun olet lukemassa tai parantumassa, voit pyytää nähdäksesi osan henkilön jumalallisesta ajoituksesta. Ja kun ymmärrät asioiden suuren suunnitelman, tiedät milloin ilmentää, mitä ilmentää ja miten ilmentää.

Lataukset:

  • Haluaisitko tietää kuinka, milloin ja että on mahdollista ilmentää jumalallisella ajoituksellasi.
  • Haluaisitko tietää, että on turvallista ja mahdollista nähdä jumalallinen ajoituksesi.

Jos on, sano KYLLÄ.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Theta blogi

Ego vai egoismi?

Monet ihmiset sekoittavat egon itsekkyyteen. Ego ei ole huono asia. Terve ego auttaa määrittelemään identiteettimme siitä, keitä olemme. 
Lue lisää
Theta blogi

Luominen motivaationa

Todellisuudessa raha on vain energiaa. Mutta kuinka monet teistä voivat osoittaa niin paljon enemmän rahaa, että tarvitsette parantamista, mitä ette
Lue lisää
Theta blogi

Oikea sielunkumppani

Sielunkumppani on joku, jonka olet tuntenut aiemmin, joku jonka tunsit toisessa ajassa ja paikassa. Jotkut uskovat, että esielämä oli olemassa aiemmin
Lue lisää