Oikea sielunkumppani

Sielunkumppani on joku, jonka olet tuntenut aiemmin, joku jonka tunsit toisessa ajassa ja paikassa. Jotkut uskovat, että esielämä oli olemassa ennen kuin tulimme tänne, ja se tulee olemaan olemassa myöhemmin. Sinun pitäisi vetää fyysisesti sielunkumppanisi puoleen. Jos et ole fyysisesti kiinnostunut niistä, jokin komponentti puuttuu. Sielunkumppanisi kanssa heitä eivät vedä puoleesi vain yhteiset uskomukset, vaan myös negatiiviset yhteiset uskomukset. Kun pyydät sielunkumppaniasi, pyydä sopivinta sielunkumppaniasi, joka jakaa joitakin henkisiä ideoitasi. Aiot myös kasvaa sielunkumppanisi kanssa, mutta sinun on löydettävä heidät ensin, ja ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tietää tarkalleen, mitä haluat, fyysisesti, henkisesti yhteensopivia ja että he kasvavat kanssasi.

Kaksoisliekki on joku aivan kuten sinä. Joten jos he ovat täsmälleen samanlaisia kuin sinä, et ehkä halua elää heidän kanssaan, koska he voisivat olla täsmälleen samanlaisia kuin sinä, kun olit 18. Se olisi kuin seurustelu itsesi kanssa, mutta nuorempi, mikä ei aina ole hyvä yhteensopiva energia. Saatat tavata kaksoisliekkisi. Kun ihmiset ovat usein naimisissa kaksoisliekkinsä kanssa, he ovat niin paljon samankaltaisia, että he eroavat toisistaan.

Monet teistä ovat niin psyykkisiä, että tiedätte, että hän on joku, etsitte todella yhtä yksilöä, ja sitä kutsutaan jumalalliseksi elämänkumppaniksi. Joku, joka jakaa jumalallisen ajoituksesi. Jumalallinen elämänkumppani on joku, joka jakaa koko polkusi, jakaa kaikessa, mitä teet, ja auttaa sinua. Kaikilla ei ole jumalallista elämänkumppania. Monilla teistä on yhteensopiva kumppani, joka antaa sinun mennä oman polkusi mukaan ja odottaa sinua. Toisilla on joku, joka jakaa heidän jumalallisen elämänsä. Jumalallinen elämänkumppanisi jakaa jumalallisen elämäntehtäväsi. Monilla parantajilla on jumalallinen elämänkumppani, ja siksi kun he tapaavat sielunkumppanin, se ei koskaan todella onnistu tai he menettävät kiinnostuksensa todella nopeasti – koska he etsivät sitä yhtä jumalallista kumppania.

Jos olet tielläsi, tapaat jumalallisen elämänkumppanisi. Kaikilla ei ole jumalallista elämänkumppania. Joillakin ihmisillä on hyvin yhteensopiva kumppani. Olen seurannut vuosien ajan, ja olen huomannut, että parantajat eivät vain etsi yhteensopivaa sielunkumppania; he etsivät toista osaa, joka tekee heistä melkein valmiit polullaan. Monilla parantajilla on jumalallinen elämänkumppani. Jos sinulla on jumalallinen elämänkumppani, löydät itsesi jumalallisesta ajoituksesta. Jos sinulla on jumalallinen elämänkumppani, sinun täytyy mennä ylös ja pyytää jumalallista ohjausta.

Olipa sielunkumppanin tyyppi mikä tahansa, sinun on ymmärrettävä, että ihmiset löytävät sielunkumppaninsa, kun he todella rakastavat itseään. Sinun on myös ymmärrettävä, että jos etsit jumalallista opastusta, sinun täytyy luottaa tuohon jumalalliseen opastukseen. Tämä on suurin asia, jonka aina unohdamme. Viisaus on kykyä avata mielesi, todella etsiä oikeaa ohjausta ja kuunnella intuitiota.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Theta blogi

Ego vai egoismi?

Monet ihmiset sekoittavat egon itsekkyyteen. Ego ei ole huono asia. Terve ego auttaa määrittelemään identiteettimme siitä, keitä olemme. 
Lue lisää
Theta blogi

Luominen motivaationa

Todellisuudessa raha on vain energiaa. Mutta kuinka monet teistä voivat osoittaa niin paljon enemmän rahaa, että tarvitsette parantamista, mitä ette
Lue lisää