Ego vai egoismi?

Monet ihmiset sekoittavat egon itsekkyyteen. Ego ei ole huono asia. Terve ego auttaa määrittelemään identiteettimme siitä, keitä olemme. Se määrittelee kuinka pukeudumme, kuinka liikumme, se määrittelee meidät.

Vaikka ego voi olla terve, itsekkyys tai itsekkyys estää meitä kehittämästä hyveitä. Egotismi tuo esiin karmaa eikä anna heidän nähdä totuutta.

Itsekkyyden ja lahjan tunnustamisen välillä on ero. Egotismi voi estää sinua käyttämästä monia taitoja. Jos olet liian itsekäs, estät itseäsi tulemasta sellaiseksi kuin olet ja oppimasta sitä, minkä parissa sinun on työskenneltävä. Onko sinulla todella tiettyjä ominaisuuksia vai onko sinulla vain ajatella teet? Voi olla, että olet henkisesti edellä itseäsi ja egosi pitää luonnollisesti ihmiset poissa sinusta.

Egotismi on sitä, kun ajattelemme, Kyse on minusta, ja se voi rajata narsismia. Egoistinen ihminen ajattelee, että kaikki ovat olemassa häntä varten. Parhaiden parantajien välinen kilpailu on täydellinen esimerkki itsekkyydestä.  Paras parantaja on Kaiken Olevan Luoja, ja meidän tehtävämme on olla todistamassa parantumista. 

Kun näemme Luojan parantavan parannuksia, meillä saattaa olla onnistumisia parannuksissa ja lukemissa. Tästä syystä annamme aina kunnian Luojalle, koska Jumala on parantaja. Me olemme todistaja. JOS parantaja hämmentyy tästä, maailmankaikkeudella on tapa selvittää asia hänelle.

On tärkeää tietää ero egon ja egoistisuuden välillä. Tämä pitää egomme kurissa ja välttää egoismin aiheuttamat ongelmat. Oleminen itsevarma todistaa Kaiken Luojan tekevän parannuksia ja egoistinen ottaa kunnian parantumisesta. Onko tärkeää tietää ero näiden kahden hyvin erillisen käsitteen välillä.

Hyvä tapa pitää ego tasapainossa on kyky rakastaa muita ne täytyy olla rakastettu. Tämä voi tehdä meistä hieman haavoittuvia. Mutta monet meistä lupasivat herättää ihmiset ennen kuin tulimme tänne, mikä tarkoittaa, että meidän on otettava mahdollisuus auttaa heitä.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Theta blogi

Luominen motivaationa

Todellisuudessa raha on vain energiaa. Mutta kuinka monet teistä voivat osoittaa niin paljon enemmän rahaa, että tarvitsette parantamista, mitä ette
Lue lisää
Theta blogi

Oikea sielunkumppani

Sielunkumppani on joku, jonka olet tuntenut aiemmin, joku jonka tunsit toisessa ajassa ja paikassa. Jotkut uskovat, että esielämä oli olemassa aiemmin
Lue lisää