Dyd er nøglen til lovene

Lovene er universets stofvæv. Der er love, der styrer vores univers, vores galakse, vores solsystem, Jorden og endda os. Det er på grund af disse love, at der er en imaginær opdeling mellem de forskellige eksistensplaner. Hver lov er en enorm bevidsthed, der har en mindre bevidsthed forbundet til sig. Hele universet holdes sammen af Lovenes utrolige energi. En lov har så høj en energi, at den er i stand til at transcendere energierne fra det første, andet, tredje, fjerde og femte plan for at blive det universelle bånd, der holder alt sammen. Disse love er fortættede tankeformer med en høj vibrationsfrekvens, der kan antage former som gruppebevidsthed for at kommunikere med os.

Det sjette eksistensplan er sammensat af essensen af lovene. Dette plan er blevet kaldt det store tomrum (eller mørke stof), som vi en del af det gelélignende stof, som vi rejser igennem for at komme til det syvende plan. I perfekt balance holder Lovene universet sammen i vores virkelighed. Universets love giver os den introspektion, at vi har en livserfaring. De skaber strukturen for den virkelighed, at vi eksisterer, at vi trækker vejret, og at vi er mennesker.

Gennem historien har mennesker modtaget information fra love og har som et resultat hjulpet menneskehedens vibrationer med at stige op. Hver generation fødes mennesker, der kan bringe information fra lovene ind i denne eksistens. Healere, der bruger lovene i det sjette eksistensplan, vil udføre healinger med toner, farver, hellig geometri, tal, magnetisme, astrologi eller lys. Filosofien i det sjette plan er: "Hvis det er i stykker, så fiks det". Healere, der bruger lovene, bliver ofte sløve i deres sandhed og bliver let irriterede på sig selv og andre i deres søgen efter sandhed. Det sjette plan har en stærk vibration, der emulerer sandhed og ansvarlighed over for den person, der forbinder til det.

Det er vigtigt for dem, der bruger det sjette eksistensplan, at komme til erkendelsen af, at de lever og styrer deres egen illusion. Lovene er altid på arbejde omkring dig og interagerer med dig dagligt. Der er to typer love i universet: der er fysiske love og følelsesmæssige love. Nogle gange er en følelse eller en dyd så stærk, at de bliver en lov.

Dyder er tankemønstre, der bevæger sig forbi lysets hastighed for at bøje tid og rum. Når du mestrer en dyd, mestrer du også en højvibrerende tankeform. Når først tankerne har en høj nok vibration, kan disse tanker forbindes til en lov og arbejde i samklang med den. Dyder er positive moralske egenskaber, der styrer den måde, vi lever vores liv på, for at styre vores ånds skib til lovene. Dette giver os mulighed for at hæve vores vibration til et niveau for at forstå lovene, at forbinde med dem og bøje dem på en ren måde. Vi har alle fødselsretten til at indse vores forbindelse til Alt, der Er, men dyderne giver os ønsket om at gøre dette ved at holde en ren vibrationsfrekvens.

Læs bogen ThetaHealing Planes of Existence for at lære mere om Tilværelsens planer.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Nyheder og begivenheder

Underbevidsthedens kraft

Din underbevidsthed løber omkring 90% af dit liv, fra alt fra at slå dit hjerte til minderne og følelserne. Hvis du rent faktisk arbejder med din
Læs mere
Nyheder og begivenheder

Elsker mig Elsker dig

Da jeg var en lille pige, skuffede folk mig altid. Jeg vidste, at de ikke kunne elske mig. De vidste ikke, hvordan de skulle elske eller hvordan
Læs mere