Elsker mig Elsker dig

Da jeg var en lille pige, skuffede folk mig altid. Jeg vidste, at de ikke kunne elske mig. De vidste ikke, hvordan de skulle elske eller modtage kærlighed. Jeg indså, at jeg først skulle lære at elske dem og lære dem at elske mig. Grunden til, at de fleste mennesker ikke kan være gode ved dig eller være søde ved dig, er, at de ikke ved, hvordan de skal elske eller følelsen af kærlighed. Som barn troede jeg, at det at elske mennesker betød kun at se de gode dele af dem, ikke de dårlige. Mit sind blev ændret, da jeg så sandheden om ubetinget kærlighed.

Vi tror alle, at vi forstår følelsen af kærlighed, men mange af os gør det ikke. Hvis du er blevet healer, så alle vil elske dig, er du i det forkerte erhverv. Folk kommer til dig af deres egne grunde. De kommer måske til dig på grund af deres sygdom, men de kommer virkelig for at lære af dig, for at lære om Skaberen af Alt, der Er.

Generelt er der to typer healere. Den første type glemmer kærligheden til sig selv. De leder konstant efter den fortabte og ensomme sjæl, der har brug for hjælp. De ønsker at hjælpe hele menneskeheden og græder, når andre kommer til skade. De har så travlt med at hjælpe andre, at de ikke sætter nogen grænser. De har en tendens til ikke at vide, hvordan det føles at elske sig selv eller at vide, at Gud elsker dem. Endelig er deres fysiske krop påvirket, og de befinder sig alene, når de har brug for kærlighed. Den anden type healer forventer, at verden tilbeder og forguder dem. De har kærligheden til sig selv, hvilket er godt - kun de elsker sig selv for meget og glemmer at elske andre i processen. Denne type person tjener kun sig selv og var ikke alle andre til at elske og tjene dem. De skal forstå, at det føles som at elske en anden person eller at elske Gud.

Disse to typer mennesker har de samme følelser, men med forskellige motivationer. De enten over- eller under-serve. Du kan falde ind under en af disse kategorier afhængigt af dagen og hvordan du har det på det tidspunkt. Balance er nøglen til kærlighed.

  • Jeg forstår Skaberens definition af kærlighed.
  • Jeg forstår, hvordan det føles at have nogen, der elsker mig.
  • Jeg har balanceret med kærlighed.
  • Det er trygt at blive elsket.
  • Jeg elsker Gud, og Gud elsker mig.
  • Jeg er omgivet af mennesker, der elsker mig.

Sig "JA" for at modtage disse downloads.

Med ThetaHealing-teknikken bruger vi en proces kaldet "gravning" til at finde eventuelle blokke omkring modtagelse af download. Kontakt en ThetaHealing Practitioner for en session.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Nyheder og begivenheder

Underbevidsthedens kraft

Din underbevidsthed løber omkring 90% af dit liv, fra alt fra at slå dit hjerte til minderne og følelserne. Hvis du rent faktisk arbejder med din
Læs mere