Heath & Fitness | Nicole Saba: Theta Healing hjalp mig med at tabe 21 kilo

“Nicole Saba har kæmpet med sin vægt siden folkeskolen. Det var først, da hun opdagede ThetaHealing og lærte at acceptere sig selv, at hun var i stand til at ændre sit liv til det bedre.

Siden folkeskolen har jeg kæmpet med problemer med min vægt. Jeg følte, at jeg aldrig var god nok, sammenlignede mig altid med andre og prøvede at blive accepteret af alle andre.

I årevis kæmpede jeg med at finde ud af, hvordan jeg kunne blive 'mager'. Jeg prøvede forskellige diæter, detoxes, naturopati, kosttilskud, vægttabspiller og prøvede at inkorporere dem med træning. Alle disse metoder ville virke i en kort periode, og så ville jeg tage vægten på igen. Jeg fandt mig selv begrænset i, hvad jeg kunne spise, og hvordan jeg levede, hvilket skabte flere følelser af stress, frustration og vrede og førte til depression. Jeg begyndte at bede for at finde en vej ud af det mørke hul, jeg var i.“ Heath & Fitness

Læs hele artiklen her

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Presse & Medier

Naturlig sundhed

"ThetaHealing er en kraftfuld følelsesmæssig helbredende terapi, fokuseret på at bryde og frigøre negative tankeprocesser og tilknytning til traumatiske begivenheder. Det er en kombination af
Læs mere