Underbevidsthedens kraft

Din underbevidsthed løber omkring 90% af dit liv, fra alt fra at slå dit hjerte til minderne og følelserne. Hvis du rent faktisk arbejder med dit sind, kan din underbevidsthed arbejde med dig, eller den kan arbejde imod dig. Din underbevidsthed forsøger altid at beskytte dig og holde dig sikker. En ting, som folk ikke er klar over, er, at din underbevidsthed ikke forsøger nogensinde at sabotere dig. Så hvis du ikke får det job, du for eksempel søger, så er der noget ved jobbet, som du ikke ønsker eller er bange for, som at sidde fast der for altid. På et underbevidst plan kan du føle, at du ikke får det, du leder efter, men på et andet niveau tror din underbevidsthed, at det er bedst at hjælpe dig.

Din hjerne er den hurtigere computer, der nogensinde er blevet lavet. Og hjernens opgave er at løse problemer og faktisk fokusere dig og hjælpe dig med at overleve og leve. Du bliver nødt til at huske, at dit ego er din amigo. En af de bedste måder at hjælpe underbevidstheden på er at fjerne vrede. Harme fylder meget i dit sind. Når vi fjerner vores vrede, kan vi gøre ting som at flytte genstande uden at røre dem. Din hjerne holder ikke på vrede uden grund. Alt hvad din hjerne opbevarer, enhver vrede, enhver vrede, enhver tro, underbevidstheden hjælper dig på en eller anden måde. På en mærkelig måde beskytter din underbevidsthed dig. Din hjernes hovedfunktion sammen med dit sind, sjæl og ånd er at lære her på denne planet. Så længe du lærer og vokser, vil det holde på tingene. En tanke, som vi ved i ThetaHealing, er, at tanker er rigtige ting. Tanker bevæger sig hurtigere end lysets hastighed og kan faktisk lave ændringer, selv i DNA'et. Tanker er virkelig vigtige, så det bedste er at sørge for, at dine tanker ikke på en negativ måde optager unødvendig plads i din hjerne.

Når vi forestiller os, at vi går ud af vores rum, gik hjernebølgerne ind i et alfa-hjernebølgemønster. Det er den hjernebølge, du kommer ind i, når du visualiserer. Når du går op og tilføjer ordene Gud eller Skaber, mens du er over dit rum, går du faktisk ind i en theta-hjernebølge. Theta hjernebølger er faktisk virkelig svære at komme ind i, og vi har lært, hvordan man gør dette på omkring 30 sekunder. Den underbevidste theta hjernebølge er det hjernebølgemønster, som du kommer ind i, når du sover eller drømmer. Flere dele af hjernen åbner sig, og dele løser problemer. Det er faktisk dokumenteret, at folk løser problemer ved at gå i seng eller får deres svar, når de sover. Hvis du kun giver din underbevidsthed én ting at gøre, vil den kun gøre én ting. Men hvis du giver din hjerne en liste, vil den begynde at manifestere sig for dig med det samme. Din underbevidsthed er stærk.

Ved at give dit sind noget at manifestere hele tiden, holder det det travlt og får det til at fungere for dig. Ellers vil din underbevidsthed gøre sit bedste for at holde dig underholdt, og den vil underholde dig på den underligste måde. Så giv din underbevidsthed en masse ting at manifestere. Alt, hvad du ønsker at skabe, bør du skrive på en liste for at holde din underbevidsthed beskæftiget. Hvad ville du gøre, hvis du havde masser af penge? Hvad ville du gøre, hvis du var grænseløs i økonomiafdelingen? Dette er den største nøgle til underbevidstheden - det er ubegrænset.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Nyheder og begivenheder

Elsker mig Elsker dig

Da jeg var en lille pige, skuffede folk mig altid. Jeg vidste, at de ikke kunne elske mig. De vidste ikke, hvordan de skulle elske eller hvordan
Læs mere