Nicoleta Mazilu

An Independent Certified Practitioner, Instructor

Italian,Romanian

0743927564

nicoletamazilu.ro

About Me

Bună! Numele meu în această viață e Nicoleta, am 46 ani și sunt căsătorită. Mi-a plăcut încă din copilărie să joc tenis, am jucat tenis de masă iar de câțiva ani am început să joc tenis de câmp și îmi place foarte mult.  De spiritualitate am fost atrasă din adolescență. Prima carte "ciudată" mi-a căzut în maini între 14 si 15 ani, era o carte în care printre altele explica și cum sa faci exerciții de meditație yoga și îmi amintesc că un timp am facut câteva din acele exerciții. Cănd aveam în jur de 24 ani am citit o carte despre reîncarnare și apoi alte cărți de dezvoltare personală și spirituală. Tot în acea perioadă am participat la un curs unde am facut prima meditație ghidată. După mai mulți ani în care am urmat cumva regulile sociale, urmând o facultate și cautând să mă specializez și să obțin un servici bun, am renunțat și am hotărât să fac doar ce îmi place mie, adică să citesc, să fac sport, să mă plimb cu bicicleta, să fac exercițiile de meditație, să alerg și să mă plimb pe malul mării, să traiesc înconjurată de verde, de aer curat, fără stres. Și doar asta am făcut pentru o perioadă de câțiva ani.

Am început să învăț singură și să citesc ceea ce ma atragea mai mult. Am studiat diverse tehnici de dezvoltare personală iar apoi viața m-a purtat spre tehnica ThetaHealing. Am urmat cursurile de practician ThetaHealing pentru cursul ADN Baza,  ADN Avansat, Dig Deeper, Manifestare si Abundență, Jocul Vieții, Tu și Creatorul și în prezent sunt instructor ThetaHealing certificat THink®.  

Consider că din tot ceea ce învățăm contează cât reușim să aplicăm în viețile noastre pentru a ni le îmbunătăți și pentru a fi mereu sănătoși și fericiți, altfel toate diplomele și lucrurile adunate nu folosesc la nimic, decât egoului în întâlnirile cu alte egouri...

Suntem cu toții perfecți așa cum suntem, cu bune și cu rele, am fost creați dupa chipul și asemanarea lui Dumnezeu, suntem mici creatori aici pe Pământ, fiecare cu lecțiile lui de învățat, avem cu toții familia noastră de suflete, ne-am propus chiar inainte de a veni aici pe Pământ să ne ajutăm să evoluăm împreună, să ne ”trezim”și să începem să vadem lumea și totul cu alți ochi… cu iubire, bunătate, încredere, bucurie, responsabilitate, entuziasm, acceptare, iertare, recunoștință, credință, fericire…

Pentru mine este minunat totul acum că mă bucur cu adevarat de călătoria mea pe Pământ în timp ce fac ceea ce îmi place, că întâlnesc din ce în ce mai mulți oameni minunați la cursurile mele pe care ii ajut să își creeze vieți minunate, pe măsura dorințelor lor și de la care învăț și eu.

Cu iubire și recunoștință,

Nicoleta   

 

Extra Credentials

 

Testimonials

"Mi-au plăcut foarte mult cursurile Nicoletei. Informațiile sunt bine explicate, pe înțelesul tuturor. Însă, ceea ce am remarcat la Nicoleta este bunătatea, răbdarea cu care te ascultă, îți explică, respectul deosebit cu care te tratează. Îți acordă înțelegerea de care ai nevoie, cu empatie, fără superioritate, te face să te simți în largul tău și cea mai importanta lecție este că are un mod unic de a te face să vezi ca tu ești creatorul propriei tale vieți și că în mâinile tale stă să conștientizezi ce ai de învățat și de schimbat, cu compasiune și multă iubire."

Gabriela C.
Iași, Romania

"Mulțumesc Nicoleta pentru delicatețea ta cu care ne-ai învățat, pentru vocea ta caldă în meditații, pentru că ai avut răbdare cu noi, și ne-ai transmis într-un limbaj simplu pe care să-l putem înțelege. Sunt foarte bucuroasă că am ales să fac cursul la tine. Ești o persoană minunata! Mulțumesc că am avut onoarea să te cunosc. "

Mara B.
Iași, România

"M-am simțit foarte bine în aceste 3 zile de curs. A fost ca într-o mică familie; s-au discutat lucruri interesante, s-au împărtășit experiențe de viață, din care am învățat multe lucruri utile. Am reușit să mă cunosc mai bine, să îmi dau seama ce anume trebuie schimbat în viața mea: convingeri limitatoare, sentimente negative. Recomand cu mult drag acest curs pentru transformările extraordinare pe care le produce. În ceea ce o privește pe Nicoleta, este foarte dulce și reușește să te facă să-ți deschizi sufletul. Mi-a plăcut în mod deosebit vocea caldă cu care ne ghidează în starea theta."

Irina M.,
Iași, România

"Mi-a plăcut maxim acest curs. Și sunt fericită că am descoperit această metodă ThetaHealing, cu ajutorul tău Nicoleta. Este exact ceea ce eu căutam demult, o metodă care să mă ajute să mă cunosc, să lucrez cu mine și să schimb, să îmbunătățesc toate convingerile și programele negative pe care descoperisem că le am. Îți mulțumesc din suflet pentru implicare și pentru ghidare. Ești minunată. Te iubesc."

Nadia V
Iași, România

" Întâlnirea mea cu Nicoleta a fost ca o sărbătoare și sunt foarte norocoasă că lucrurile s-au aranjat în așa fel ca eu să ajung la curs¬ul ei de ThetaHealing pentru că locuiesc în state. Îl recoma¬nd cu drag tuturor, e un curs atât pentru căutătorii mai ava¬nsați cât și pentru cei la începutul dru¬mului spre a deveni conștient mai buni și mai armonioși, așa cum natura noastra divină ne-a proiecta¬t. Tehnicile cursului sunt foarte utile și accesibile chiar și celor care au puț¬in timp de acordat practicilor personale și îți oferă o nouă deschidere și o altă viziune spre bucur¬ie și echilibru. Atm¬osfera din timpul cu¬rsului a fost relaxa¬tă și veselă; Nicole¬ta e "un munte" de energie caldă și zâmb¬ete, iar vocea ei din meditații e atât de suavă și dulce că te transpune intr-un tărâm al zânelor. Fiecare cursant a avut totală libertate de a pune orice între¬bare or nelămurire avea, iar maestra răs¬pundea la toate și ne antrena pe toți să ne spunem părerile personale cu multă răbdare și umor. Mulț¬umesc mult Nicoleta, ești minunată!"

Geanina L
Iași, România

"După participarea la cursul de bază Thetahealing îmi simt inima plină de pace și bucurie, parcă mi s-au șters din suflet poveri și dureri grele pe care nici nu conștientizam că le am ...Viața a început să îmi ofere zi de zi surprize plăcute, iar destinul meu mi se deschide limpede și clar in față...Mulțumesc Nicoleta, pentru șansa de a te fi cunoscut ! "

Alina M.,
Iași, România

"Cursul Theta Healing ADN- Bază a însemnat începutul unei căl¬ătorii minunate alăt¬uri de Nicoleta, un profesor excelent, delicat și dedicat, care ne-a ghidat in toate exercitiile și tehnicile de lucru timp de trei zile, ca¬re au trecut ca trei ore. Am rămas cu o senzație de pace, de-...strălucire interi¬oară, greu de pus in cuvinte, și de recu¬noștință care nu s-au șters nicicum. Am simțit din prima sea¬ră schimbarea subtilă produsă din interi¬or, și traiesc inca sentimentul că acest curs mi-a răspuns la întrebările dinto¬tdeauna, și că este ceea ce cautam demult să gasesc ca tehni¬că de lucru cu sine și cu ceilalți. Sunt multe lucruri pozit¬ive de spus, dar mă rezum la atât, savurâ¬nd starea de bine și bucurându-mă în așt¬eptarea cursului The¬ta Healing pentru av¬ansați. Multumesc, Nicoleta!"

Luisa A
Iași, România

The information displayed on this ThetaHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information on this profile to THInK, click on the REPORT PROFILE Link below. Information on the other pages of the site are provided by THInK. 

      

Report This Profile

Report this profile

Your name:
Your e-mail:
All information will be confidential
Why would you like to report this profile?

Send a Message

Your name:
Your e-mail:
Message:
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing meditation technique are available exclusively from an Instructor and Practitioner certified in the ThetaHealing technique. Only an Instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only the specific THETA HEALING meditation techniques developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
 
All information on this website should be used as an informational and educational guide only.  The information contained herein and the services provided hereunder, are solely aimed at improving body, mind and spirit.  Nothing herein is intended as a substitute for medical care and consultation.  The ThetaHealing method is a supportive meditation training that has been created as complementary to treatment by a licensed health care provider.  The ThetaHealing meditation method is not a diagnostic method, medical treatment, or a cure.  Anyone who has a medical or serious health issue should consult a qualified medical provider. Every attempt has been made to ensure that the information held on this web-site is correct, and correctly accredited to the source.
 
  test

Copyright © 2020 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.