Anna Forgony

An Independent Certified Practitioner, Instructor

English,German,Hungarian

www.forgonyanna.hu

My Upcoming Classes

You and the Creator Hungary Dec 11 - 12, 2021 Learn More
Basic DNA Hungary Dec 13 - 15, 2021 Learn More
Basic DNA Hungary Jan 14 - 16, 2022 Learn More
Advanced DNA Hungary Jan 28 - 30, 2022 Learn More

About Me

Sok szeretettel köszöntelek a profilomon.
Forgony Anna vagyok, ThetaHealing® instruktor és konzulens.

2018 óta foglalkozom a ThetaHealing technikával, ettől az évtől kezdve egyéni konzultációk formájában foglalkozom emberekkel, 2019 ősze óta pedig már oktatom is a technikát.

Ahogyan minden segítőnek, nekem is megvoltak azok a kihívások, amik erre az útra tereltek,  első sorban olyan egészségügyi kihívásokkal szembesültem, amire a hagyományos módszerekkel nem találtam válaszokat, ellenben a láthatatlannak mondható oldalról, elég gyorsan megtaláltam a valódi okokat és egyben megoldásokat is. Ugyanígy a szakmai kihívásaim, valamint a párkapcsolati kihívások kapcsán.

A klienseim körében leggyakoribb témák: párkapcsolati kihívások, sorsfeladattal kapcsolatos kérdések, lélektárs megtalálása, teremtés, manifesztáció, nőiesség megélése, önszeretet, anyai-apai kapcsolódás feldolgozása és nőgyógyászati jellegű kihívások.

Természetesen minden más témával is nagy szeretettel fogadom a megkeresésed. :)

Ha szeretnél további részleteket megtudni rólam vagy a szolgáltatásaimról nyugodtan keress fel a weboldalamon:

https://forgonyanna.hu/

Extra Credentials

Hatalmad van a saját valóságod felett!
Forgony Anna

Testimonials

"“Kedves Anna! Hol is kezdjem. Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad! ❤ Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna! Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ! Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”"

Amira

"“Anna ThetaHealing® konzultációival ugyanis valóban kilépsz az ego-tripjeid fogságából, a Points Of You coachingjaival pedig vadiúj, addig ismeretlen nézőpontokat kapsz a Rád váró, izgalmas és boldog utazáshoz. Anna tudatos, és maximálisan elkötelezett az embertársai támogatása iránt. Fáradhatatlanul keresi a jelenben megmutatkozó problémák múltbéli forrását, melyeket gyorsan talál meg, és hatékonyan távolít el, hogy a hozzáfordulók könnyedén folytassák az életüket. Konzulensként magam is használom a ThetaHealing-et és a Points Of You-t, de a „Forgony Anna módszer”, ahogyan mindezeket Ő kombinálja, olyannyira egyedi, hogy a találkozásaink során minderről teljesen megfeledkezem. Csak behunyom a szemem, átadom magam a felemelkedés élménynek, és mire legközelebb felnézek, már mosolygok. Intuitív és felfényesítő, ítéletmentes és szeretettel teli, aki előtt biztonsággal vállalhatod fel a félelmeidet, és aki szeretettel támogat önmagad jobbításában. Egyszóval Kedvesek: tegyétek le a múlt fájdalmát, és széles mosolyra fel!”"

Bea

"“Ahogy mondtam már neked a könyv után nagyon vártam a tanfolyamot. A tanfolyam sokkal jobb mint a könyv, pedig a könyv is nagyon érdekes. A tanfolyam nagyon profi volt, ahogy végigvezettél minket ebben a különös világban. Nagyon energikus volt, ami ránk is kihatott. Egy pillanatig nem unatkoztunk. Felemelő volt. Elfáradtunk a végére rendesen. A többiekkel volt teljes ez a tanfolyam, ami nem véletlen. Arról beszéltünk, ha valamikor csinálsz haladót, mi megyünk. Addig is, ha időnk van, gyakorlunk. Le sem lehet írni milyen jó volt. Ezt át kell élni.”"

Balázs

"“Mikor voltam nálad az első konzultáción, annyira jól éreztem magam. Majd kibújtam a bőrömből! Szinte saját magamat ébresztettem rá bizonyos megoldandó dolgaimra. Szuper hatékony volt! ❤ A meditációd is zseniális volt! Nekem nagyon sokat segített. Szeretem a hangodat, a határozottságodat, és a nyugalmat meg a pozitivitást, ami belőled árad! ❤ Pár héttel később újra találkoztunk egy konzultációra! Az oka pedig az volt, hogy egyszerűen valamiért kifolyt a pénz a kezeim közül, és nem értettem miért. Nem költekeztem túl, nem vásároltam “fölösleges” dolgokat. Folyton a pénz körül forgott a gondolatom, hogy mit csinálok rosszul, mi mennyibe kerül, mennyit kell félretennem, milyen fizetni valók vannak és hogy jövök ki abból a pénzből, amit megkeresek. Mivel vállalkozó vagyok, ezért nincs fix bevételem, de tudtam, hogy egyébként rosszul nem keresek! Mikor elkezdtük a konzultációt, hát számomra megdöbbentő volt, hirtelen, mennyi mindenre fény derült… Esküszöm, mintha megvilágosodtam volna! Tehát minden megoldás ott volt a kezemben úgy, hogy én nem is vettem észre! Ezek a módszerek fantasztikusak! Mindenkinek ajánlom, aki nem találja önmagát, szürkének látja a hétköznapokat, esetleg szeretne egy kis ÉNIDŐT, és mindenki másnak, aki bármilyen problémájára szeretne megoldást találni! Merjetek kilépni a komfortzónátokból, és bátran váltsatok nézőpontot. Egyébként számomra is hihetetlen, de a konzultációm után két héttel félre tudtam tenni fél millió forintot!!! Én is csak pislogtam, hogy ezt hogy csináltam, de mostanra már tudom rá a választ! Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a fantasztikus lehetőségeket, és a szeretetteljes csupa szív – lélek Annát, akit imádok. Köszönök neked mindent! És örülök, hogy ismerhetlek!”"

Laura

"“Hihetetlen változáson megyek át! Soha nem érzett önbizalom van bennem! Eddig csak csodálva néztem a twerk táncosokat és azokat a nőket, akik ennyire ismerik a testüket és ennyire szeretik a testüket… Hihetetlen. Végre elhiszem hogy jó nő vagyok… Sőt! Beiratkoztam twerkre, és már elég jól megy. Ezen felül tudok enni, ami eddig nem igen ment bűntudat nélkül, de most megy! Valamint ha történik valami, és ez talán a legfontosabb változás, akkor eddig összedőlt a világ, de most nem! Most pozitívan! “Oké, akkor csinálom máshogy!” felkiáltással állok a feladatnak. Nagyon nagyon köszönöm! Hihetetlen változásokon megyek át és nagyon hálás vagyok neked! Végre Nőnek érzem magam! Végre érzem hogy élek! VÉGRE SZERETEM AZT AKI VAGYOK! KÖSZÖNÖM NEKED!!“"

Édua

"“Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem az alap tanfolyamon. Ismét kimozdítottál a komfort zónámból. A tanfolyam mind a három napja fantasztikus volt. Új löketett adott az életemnek. "

Kate

The information displayed on this ThetaHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information on this profile to THInK, click on the REPORT PROFILE Link below. Information on the other pages of the site are provided by THInK. 

      

Report This Profile

Report this profile

Your name:
Your e-mail:
All information will be confidential
Why would you like to report this profile?

Send a Message

Your name:
Your e-mail:
Message:
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing meditation technique are available exclusively from an Instructor and Practitioner certified in the ThetaHealing technique. Only an Instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only the specific THETA HEALING meditation techniques developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
 
All information on this website should be used as an informational and educational guide only.  The information contained herein and the services provided hereunder, are solely aimed at improving body, mind and spirit.  Nothing herein is intended as a substitute for medical care and consultation.  The ThetaHealing method is a supportive meditation training that has been created as complementary to treatment by a licensed health care provider.  The ThetaHealing meditation method is not a diagnostic method, medical treatment, or a cure.  Anyone who has a medical or serious health issue should consult a qualified medical provider. Every attempt has been made to ensure that the information held on this web-site is correct, and correctly accredited to the source.
 
  test

Copyright © 2021 ThetaHealing®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.