För varje seminarium jag tog förstod jag mig själv bättre

With each seminar I took, I began to understand myself better

"2015, vid 56 års ålder, deltog jag i ett Introduktion till ThetaHealing-seminarium och upplevde något jag aldrig känt förut...

Jag kände en kraftfull ren positiv strålande fridfull kärleksfull energikurs genom hela min varelse. Det var just i det ögonblicket jag visste att jag var tvungen att lära mig att göra det jag upplevt och sedan hjälpa andra att förstå och känna till den känslan också. 

Även om jag redan var en certifierad Healing Touch Practitioner och holistisk registrerad sjuksköterska, var det Thetahealing-meditationen och modaliteten som dramatiskt förbättrade både mitt personliga och professionella liv.

Med varje seminarium jag tog började jag förstå mig själv bättre, varför svåra situationer dök upp men ännu viktigare fördjupade jag min koppling till Skaparen och blev utrustad för att snabbt förändra årtionden av undermedvetna program och mönster. Som ett resultat förbättrades min livskvalitet, hälsa, relationer med mina 3 barn och man snabbt, särskilt efter varje träning. 

Framstegen som sker med Thetahealing-sessioner och seminarier är så djupgående att det inspirerade mig att bli instruktör 2017 eftersom mina privata kunder hade fantastiska resultat som jag.

Att lära andra hur man gör denna kraftfulla process för sig själva har gjort det möjligt för mig att bevittna enorma positiva förändringar i så många familjers liv över hela världen och den positiva inverkan på det kollektiva medvetandet också.

Du är aldrig för gammal för att läka, lära dig, ha ett inspirerande och lyckligt liv och lära andra hur. 

Jag är så tacksam, glad och uppskattar vad ThetaHealing-modaliteten har gjort för mig och de tusentals kunder och studenter jag har tjänat hittills. Jag har varit en Certificate of Science-instruktör sedan 2019, älskar min privata praktik, undervisar i Thetahealing-seminarier och vägleder andra Thetahealers när de gör framsteg på sin andliga väg också.

Jag ser fram emot att lära mig mer av Vianna och att fortsätta dela med mig av ThetaHealing-lärornas välsignelser.” 

Mycket kärlek och uppskattning,

Sharon Wacks

ThetaHealing Master and Certificates of Science USA

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar