Jag älskar absolut vad ThetaHealing har hjälpt mig att skapa i mitt liv

"Jag introducerades för ThetaHealing 2015 av min affärscoach. Det som blåste mig iväg med den här tekniken var inte bara den djupa känslan av anknytning jag omedelbart upplevde, utan också den lätthet med vilken vi snabbt kunde flytta över begränsande övertygelser till mer expansiva. Allt om ThetaHealing-tekniken var djupt intuitivt för mig och lätt att applicera för alla.

Jag blev en ThetaHealing Practitioner 2017 när jag bytte mitt företag från medicinsk försäljning till en utbildnings-, utvecklings- och coachningsmodell eftersom jag tror att ThetaHealing är det snabbaste och enklaste sättet jag har upplevt för att växla från begränsningar och till en mycket mer expansiv upplevelse, och jag var fast besluten att använda den med mina kunder. Jag började genast arbeta med och undervisa större grupper och team och valde att bli instruktör så att jag kunde introducera tekniken för en större publik. Jag älskar absolut vad ThetaHealing har hjälpt mig att skapa i mitt liv och i mina klienters och elevers liv. Det har varit djupt tillfredsställande och glädjefullt för mig att hjälpa andra att lära sig och praktisera ThetaHealing-tekniken, och den personliga, professionella och andliga tillväxt jag har upplevt inom alla områden i mitt eget liv är verkligen mirakulös  

Jag är nu också djupt engagerad i att hjälpa dem som väljer det att bli exceptionella utövare och instruktörer så att de kan blomstra och hjälpa andra också. Jag lär mig något nytt varje gång jag har möjlighet att arbeta med Vianna och hennes familj och mina instruktörer och utövare. Jag är oerhört tacksam för alla på ThetaHealing för att de fortsätter att växa och dela något som djupt hjälper människor över hela världen.”

— Marla Ford Ballard

ThetaHealing Master and Certificate of Science – USA

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar