Skapa din egen verklighet – En introduktion till ThetaHealing

 

En av de mest kraftfulla meditationsteknikerna designad av Vianna Stibal, med en snabb och effektiv teknik som guidar dig till det 7:e planet. Under detta ThetaHealing-intro, Skapa din egen verklighet, du kommer att lära dig några av fördelarna med hur ThetaHealing kan hjälpa dig andligt, mentalt, känslomässigt och fysiskt. 
Några av de ämnen som diskuteras är

  • Färdkartan till skaparen av allt som är.
  • Existensens 7 plan.
  • Var tro kommer ifrån.
  • Manifesterar.
  • Själsfränder. 

Lär dig mer om ThetaHealing®️ teknik som alla pratar om och börja din ThetaHealing-resa idag!

What's Next

Now that you’ve successfully completed the Create Your Own Reality program, what’s the next step on your journey? Our collection of books can serve as invaluable resources to further support you in your personal growth and development.

If you’re filled with a desire to expand your knowledge and contribute to your own healing journey as well as assist others in shaping their own realities, consider becoming a certified ThetaHealing Practitioner. After completing the Basic DNA course, you’ll receive your official license, and from that point forward, you can use this powerful skillset to transform your life, establish your own business, and manifest the reality you’ve always envisioned.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar

Gated blogg

Vad är Skaparen?

Den yttersta kraften och den rena sanningen är Skaparen av Allt Som Är, och den finns överallt. Det är Alfa och Omega
Läs mer