Detta är ett aldrig sinande verktyg för mitt liv

This is a never ending tool for my life

Mitt namn är Renata Braun och jag är mexikansk som bor i Mexico City.

Mitt liv har förändrats och fortsätter att förändras varje dag tack vare ThetaHealing och hennes värdefulla grundare Vianna. Jag är kär i tekniken och de resultat jag ser varje dag hos mig själv och hos alla mina kunder och elever. ThetaHealing har förändrat mitt liv totalt och jag fortsätter att förändras dagligen och jobbar med mig själv och andra. En stor dörr har öppnat nya möjligheter för mig och många andra. Nu lever jag inte i det drama som jag brukade leva. Jag är lugn, glad och frisk och det här har verkligen gjort en enorm skillnad i mitt liv. Jag vet saker nu som jag inte visste fanns och att vara i kontakt hela tiden med mig själv och världen omkring mig är så fantastiskt och fantastiskt. Detta är ett aldrig sinande verktyg för mitt liv och jag är så tacksam mot Skaparen för att han har satt mig på samma väg som Vianna och ThetaHealing.

Jag lärde mig att leva mitt liv i tacksamhet nu, i min kropp och min värld. Jag älskar ThetaHealing, alla inblandade och Vianna.

Tack Gud.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar