Gör positiva förändringar genom att använda ThetaHealing®-tekniker

Make positive changes by using ThetaHealing® Techniques_

Theta Healing är en teknik designad av Vianna Stibel som lär ut "hur man använder sin naturliga intuition för att hjälpa till med fysiskt, andligt och känslomässigt välbefinnande."

Nini säger "Mitt största nöje är att lära andra om Viannas tekniker så att de vet att de är älskade villkorslöst och att de är mycket mer kraftfulla än de inser. De kan ansluta direkt till Källa/Skapare själva för svar, anvisningar och för att manifestera sina drömmar.”

Gör positiva förändringar i ditt liv genom att använda de fantastiska ThetaHealing-teknikerna som kanaliserades till medicinskt intuitiva Vianna Stibal från Source/Creator. Vianna använde dessa tekniker för att bota sig själv från dödlig cancer. Hon fortsätter att använda dem för att läka klienter över hela världen, efter att ha gett över 25 000 avläsningar hittills. Genom att använda dessa enkla men kraftfulla tekniker kan du träna ditt sinne att gå till Theta-tillståndet och utnyttja de fantastiska helande/manifesterande krafter som finns i var och en av oss. Genom att kalla på Skaparen, fokusera avsikten och bevittna processen, kan djupgående förändringar ske.

Sedan år 2000 har Nini bevittnat otaliga helande – läs gärna om Ninis fallhistorier i Viannas bästsäljare, Theta Healing®, sid 315-316

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar