Jag har fått mycket mer än bra hälsa

Jag kom först till Vianna i behov av fysisk läkning. Sedan dess har mina erfarenheter av Vianna som utövare och sedan som min lärare lett mig genom många helande men jag har fått mycket mer än bra hälsa. Jag har nu ett helt nytt liv fullt av kärlek, glädje, passion, välstånd och så mycket mer. Min första session med Vianna öppnade upp min önskan att ha en tydlig medvetenhet om livet och alla dess möjligheter. Jag blev också tydlig med min sanna passion som var att hjälpa andra att göra detta också. Vianna läste detta i mig och bjöd in mig till sin kommande klass. Jag visste direkt att jag skulle vara med.

Med denna första och efterföljande utbildningar blev jag en heltidsutövare och instruktör för ThetaHealing, vilket har lett mig till ett mycket underbart och tillfredsställande liv. Den största förändringen för mig var att jag kunde manifestera, träffa och gifta mig med min själsfrände. Vi träffades genom Viannas lektioner och vi delar nu våra liv och en praktik tillsammans.

Som utövare och instruktör på heltid får jag dela de underbara fördelarna med ThetaHealing med människor från hela världen. Mina elever fortsätter ofta att vara instruktörer själva och jag känner mig hedrad och berörd över att jag är en del av det som kommer att bli ett arv av helande som bara kommer att växa och spridas när det berör människor runt om i världen. Det fina med ThetaHealing är att det inte motsäger andra modaliteter; många av mina elever är utövare av andra healingkonster och de kan kombinera ThetaHealing med sina egna tekniker för ännu bättre resultat. Mina elever och klienter är med ett ord förvånade över deras erfarenheter av ThetaHealing eftersom det fungerar så bra, det fungerar så snabbt och viktigast av allt att resultaten håller! Jag kan inte föreställa mig en mer givande väg för mig själv eftersom mina klienter och elever rapporterar anmärkningsvärda resultat för att övervinna en mängd olika fysiska och psykiska åkommor. Jag får ständig feedback och vittnesmål från mina elever och kunder om hur framgångsrikt ThetaHealing har varit för dem. Varje dag känner jag sådan kärlek till Source och tacksamhet för allt jag har kunnat skapa i mitt liv. Jag är så mycket tacksam till Vianna för att hon visade mig hur man alltid kan ansluta till Source och för att föra ThetaHealing till oss alla.

Med oändligt tack,

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar