Manifesterar med dig gudomlig timing

Gudomlig timing är också viktig att tänka på i din manifestation. Gudomlig timing är vad vi kom överens om och planerade att göra i denna tillvaro. När vår själ vaknar till sitt gudomliga syfte, är det dags att uppfylla det. När detta händer öppnas den gudomliga timingdörren och vi ges en möjlighet att utföra vårt uppdrag. Vår själ kommer att se till att vi är där vi ska vara för att uppnå vår gudomliga timing. Detta beror på att själens behov uppväger det medvetna sinnet i betydelse. Detta är mycket viktigt att komma ihåg när vi manifesterar.

Om din gudomliga timing undervisar och helar människor, och du manifesterar dig för att vara en filmstjärna, kommer gudomlig timing att träda in och eventuellt störa din manifestation för att få dig på väg att bli helande människor. Hur vet du om din gudomliga timing stör det du manifesterar för? Det är enkelt, din manifestation sker inte. Om din manifestation inte sker, kan det vara ett block av din tro eller möjligen gudomlig timing.

Hur vet du skillnaden mellan en tro som blockerar din manifestation eller att det är gudomlig timing? Med ThetaHealing lär vi oss hur man går framåt och minns din framtid. När jag köpte mitt kontor som jag undervisar på nu gick jag upp för att minnas min framtid. Jag såg att jag köpte den 2016. Jag hittade den 2015, och jag trodde med säkerhet att jag skulle köpa den 2015. Jag trodde att jag hade slagit mig själv på att se framtiden och jag förändrade framtiden och att jag skulle verkligen få köpa den innan 2016. Men det gjorde jag inte. Det slutade med att jag köpte den 2016. Så att komma ihåg framtiden är lite annorlunda än att manifestera. Men vissa saker bygger på rätt timing.

Den "rätta timingen" är en slags gudomlig timinginspiration där saker och ting ställs in för rätt tidpunkt. Vi planerade att komma till den här planeten och göra förändringar, och vi vet faktiskt vilken tidsskala vi har så att vi kan göra det. När vi manifesterar för saker finns det inga tidsgränser. Du kan manifestera för din livstid om du vill.

Men om du använder din gudomliga timing för att hjälpa dig att manifestera, att du kan vara en stor healer med vänlighet, förståelse och kärlek, och att du också kan vara en filmstjärna, så kanske du kan vara en filmstjärna som gör healings. Men du måste inkludera din gudomliga väg i din manifestation. Med gudomlig timing kan mer åstadkommas än du kan föreställa dig. Som om vi ser exakt kan vi alltid förbättra vår gudomliga timing.

På en makrokosmisk skala har jorden själv sin egen gudomliga timing. Det är därför det är en bra idé att beordra att du vet vad jordens gudomliga tidpunkt är i stor skala. När du väl har en medvetenhet om denna storslagna dimension av gudomlighet, kommer det att öppna upp en ny förståelse som du kan använda för läsningar, helande och manifestationer. När du är i en läsning eller en healing kan du be att få se en del av personens gudomliga timing. Och när du förstår det stora schemat, kommer du att veta när du ska manifestera, vad du ska manifestera och hur du ska manifestera.

Nedladdningar:

  • Skulle du vilja veta hur, när och att det är möjligt att manifestera med din gudomliga timing.
  • Skulle du vilja veta att det är säkert och möjligt att se din gudomliga timing.

Om så är fallet, säg JA.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar

Power of Thoughts

Our thoughts are powerful, shaping our lives in both positive and negative ways. Positive thoughts can enhance resilience, creativity, and motivation, allowing us to overcome
Läs mer
Theta blogg

Ego eller egoism?

Många människor blandar ihop ego med egoism. Att ha ett ego är inte en dålig sak. Ett sunt ego hjälper till med vår identitet som vi är. 
Läs mer
Theta blogg

Skapande som motivation

I verkligheten är pengar bara energi. Men hur många av er kan visa så mycket mer pengar att ni behöver göra healing som ni inte gör
Läs mer