Skapande som motivation

I verkligheten är pengar bara energi. Men hur många av er kan visa så mycket mer pengar att ni behöver göra healing att ni inte behöver arbeta i ert schema? Vi kan ha gott om överflöd. Faktum är att överflöd var vårt hela tiden.

När vi gör vår manifestationsövning manifesterar vi inte för pengar. Vi manifesterar för saker som vi vill ha. Sedan låter vi universum ta det till oss. Och det gör det. Vi vet att vi har sett mirakel. Alla har sett ett mirakel. Alla har sett någons övertygelse förändras och alla har observerat ett mirakel i deras sinne. Mirakel kan hända när vi helt enkelt är motiverade av INTE vår första motivation av pengar, utan vår motivation av kärlek. Om vi verkligen lärde vårt undermedvetna fanns det mycket som vi fortfarande skulle fortsätta arbeta på. I verkligheten har vi massor i vårt liv.

Ibland vill vi ha en utmaning, så ofta gör vi bara det vi behöver utan att ha extra i besparingar. Jag tycker alltid att det här är de mest intressanta personerna. Eftersom de andligt sett är så säkra att de vet att det alltid kommer att finnas gott om. Andligt blir de väldigt lätt uttråkade. Jag vet att du inte tänker på det så, men andligt är det bara ett ögonblick i tiden. Andligt kommer din ande från Gud, du kan skapa vad som helst som du kan behålla. Du kan skapa en healing i en person eller en healing i dig själv, du kan skapa vad som helst som du behöver.

Men vi har misslyckats med att inse att vår motivation är behovet av att skapa. Och vi kan skapa utifrån våra behov. För att jag ska kunna fortsätta göra healings måste jag se till att min familj är säker. Det är min första motivation. Jag vill se till att min familj tas om hand. Det är min andra motivation. Jag ser alltid till att jag är motiverad.

Sedan är det tillitsdelen. Många av dina elever har aldrig, någonsin haft ett eget företag. De är vana vid en lönecheck varje vecka, och det kanske är en liten lönecheck, men de är vana vid det. När du arbetar för dig själv är du obegränsad med vad du kan skapa, men lita på att det kommer att finnas där är en stor sak.

Men vad är din motivation? Hur använder du detta? Innan du blir arg på dig själv för att du inte kan manifestera allt du ville ha i ditt liv: om du någonsin har sett en healing, tekniskt sett har du manifesterat i ditt liv. Du kan inte visa att någon älskar dig på grund av kärlek. Du kan inte manifestera att din son hittar ett jobb och blir astronaut, det måste han manifestera. Men du är definitivt ostoppbar. Det enda som händer i ditt liv är att ditt undermedvetna håller dig motiverad mot ditt verkliga mål.

Och hellre än att tänka på pengarna som du måste komma med, tacka Gud för den motivation du får när du sedan planerar att fortsätta gå till dina lektioner, att göra dina lektioner, med vetskapen om att du kan motiveras på ett annat sätt .

Nedladdningar:

  • Skulle du vilja veta hur det känns att vara motiverad varje dag genom Skaparen.
  • Vill du veta hur, när och att det går att manifestera.
  • Skulle du vilja veta hur det känns att alltid ha gott genom Skaparen.

Säg i så fall JA.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar

Power of Thoughts

Our thoughts are powerful, shaping our lives in both positive and negative ways. Positive thoughts can enhance resilience, creativity, and motivation, allowing us to overcome
Läs mer
Theta blogg

Ego eller egoism?

Många människor blandar ihop ego med egoism. Att ha ett ego är inte en dålig sak. Ett sunt ego hjälper till med vår identitet som vi är. 
Läs mer