Inköpslistan

Ibland behöver människor bara veta vad de vill ha, och det kommer faktiskt att börja det undermedvetna att skapa åt dig. Vi kan använda det undermedvetna och arbeta för oss när det kommer till att manifestera. Din hjärna är den snabbaste dator som någonsin tillverkats. Om du ger bara ge den en sak att göra, kommer den bara att göra en sak, och den har ingen tidslinje. Om du till exempel säger "Jag vill ha ekonomisk trygghet", kan det ta hela din livstid att göra det. Men om du ger din hjärna en lista, som en inköpslista, kommer den att börja visa sig för dig omedelbart. Du skulle vilja ha minst 20-100 saker som du behöver för att manifestera i ditt liv på din lista.

Allt är öppet för manifestation. Andliga människor kommer hela tiden att säga till dig att de tror att de inte ska vara fästa vid materiella ting. Sann obundenhet kommer när du kan ersätta den. Du kommer inte att vara fäst vid något som enkelt kan bytas ut. Skaparen är Skaparen av Överflöd, så vi kan manifestera överflöd. Det är inget fel med att ha materiella saker, så du kan sätta de sakerna på din lista. Detta betyder att om du vill ha en ny soffa kan du manifestera en ny soffa och Skaparen kommer inte att vara arg på dig för att du har manifesterat en soffa. Du måste förstå vad du säger. Om du går upp och till Skaparen och säger gör mig tålmodig, kommer Skaparen att ge dig massor av människor i ditt liv för att lära dig tålamod. Det är bara så det är.

Din lista bör återspegla vad du skulle vilja skapa under din livstid och åstadkomma under hela året. När du skriver din lista, skriv påståendena som "Jag är, jag har, jag gör redan det här." Du skulle inte skriva "Jag ska träna", det måste stå "Jag tränar" som om du redan hade gjort det. "Jag tränar varje dag", då kan det gå på manifestationslistan. Kom ihåg att du börjar manifestera att du tränar varje dag, sedan på en undermedveten nivå kommer du att sluta gå mer, röra dig mer, och du kommer att finna dig själv att parkera i slutet av parkeringen och gå eftersom det undermedvetna kommer arbeta för dig.

Om pengar inte var något föremål, vad skulle du skapa? När du börjar skriva ner det här, tänk dig om du hade alla pengar du någonsin velat ha. Vad skulle du göra med den? Så om du hade gott om pengar, vad skulle du skapa? Lägg till dessa saker till din lista. Vad skulle du göra om du var gränslös i den ekonomiska delen? Detta är den största nyckeln till ditt undermedvetna, det är obegränsat. När du gör din lista, kom ihåg att himlen är gränsen. Kom ihåg att du kanske måste följa upp. Du måste fullfölja med bra idéer, och du måste fullfölja med att ta chanserna som Skaparen har att ge dig.

Och vi vet alla hur du går till mataffären och du faktiskt aldrig fullständigtfölj listan. Vi vet alla att man får extra saker när man går till mataffären. Det är ok när du manifesterar att när du ber Skaparen om saker att du får några extra saker. Om du ber om endast 7 klasser, och du får 10, är det bra. Mer är inte dåligt när du börjar manifestera. Lämna en del av det till universum. Låt din hjärna göra jobbet åt dig. Låt ditt undermedvetna hjälpa dig och låt din själ vägleda dig.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar