3 List-metoden för det nya året

När vi manifesterar kan vi ha olika stilar av manifestationslistor. Vi måste se till att varje år räknas. Att använda detta tillvägagångssätt för att manifestera hjälper dig att fokusera ditt undermedvetna för att skapa det du önskar.

Livslista

Den här listan gäller hela ditt liv. Detta är allt du vill åstadkomma under de närmaste åren. Det här är din lista över allt, allt du någonsin velat ha. Om du vill resa jorden runt och åka till vartenda land och se allt som finns att se, lägg upp det på den här listan. Om du vill se till att du, dina barn och din familj är helt omhändertagna, skulle du lägga upp det på den här listan. Din livslista är din långsiktiga lista och du kan lägga till i den här listan när som helst.

Årslista

Det här är din lista som du vill uppnå under nästa år. När du skapar den här listan vill du ha 20-100 saker på den. Du kan manifestera nya kläder, ett nytt hus, ett nytt kontor, fler kunder, din mest kompatibla själsfrände går alla på den här listan. Nyckeln är att skriva ner det. Skriv ner de förbättringar du vill göra i ditt liv. Förbättra alltid saker och lämna dem bättre än vi hittade dem. När den här listan är klar måste du se till att du har 2 kopior av den. En kopia av listan gömmer du undan i din låda, den andra ska du bränna eller vika ihop och riva i små bitar. Exemplaret som du lägger i din låda tittar du inte på igen förrän i slutet av året. Ibland manifesterar människor om och om igen allt, och efter ett tag manifesterar de sig bara och låter det inte hända. Det är bäst att låta saker hända, och det är lite kul på det sättet. När du tittar på det igen i slutet av året kommer du att se hur mycket du kan åstadkomma. När du bränner kopian av listan respekterar vi att ett år har förändrats och det skickar den nya energin upp till universum för att hjälpa dig att börja skapa det du vill manifestera i början av det nya året.

Åtgärdslista

Det här är en lista över allt som du måste göra, de saker som behöver utföras under de kommande veckorna eller två. Detta anses vara din arbetslista och kan ha saker från din års- eller livslista. Allt du behöver göra är skrivet på den här listan. Du bör skriva ner allt på en lista eller i en journal (min är en liten röd bok) för att ditt undermedvetna manifesterar sig, och det kommer att ha något nytt och extra att manifestera. Så fort du markerar något från listan som har slutförts, lägg till 5 saker till som du skulle vilja manifestera för.

Håll din lista uppdaterad och ständigt manifest. Jag har upptäckt att om jag inte har minst 5 saker på min lista att manifestera, så börjar min lista lägga till sina egna komplikationer, bara för att hålla mig sysselsatt. Så jag manifesterar hela tiden för att hålla mig sysselsatt och jag har alltid mycket att göra. Och om jag har mycket att göra så händer det. Du kan dela dina listor med andra, men ibland kommer folk att titta på dig och säga att det är omöjligt så att du kan bevisa att det kan göras. Om du har någon i ditt liv och du vill visa din lista för, och de tror på dig, är det bra. Ibland är det bra att hålla din lista privat också.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar