Rätt själsfrände

En själsfrände är någon du har känt sedan tidigare, någon som du kände i en annan tid och plats. Vissa tror att ett förliv fanns innan vi kom hit, och det kommer att finnas efteråt. Du bör dras fysiskt till din själsfrände. Om du inte dras fysiskt till dem saknas det en komponent. Med din själsfrände dras de inte bara till dig av övertygelser som du har gemensamt utan av de övertygelser du har som är negativa gemensamt. När du frågar efter din själsfrände, fråga efter din mest kompatibla själsfrände som delar några av dina andliga idéer. Du kommer också att växa med din själsfrände, men du måste hitta dem först, och det första du behöver göra är att veta exakt vad du vill, kompatibelt fysiskt, andligt, och att de växer med dig.

En tvillingflamma är någon precis som du. Så om de är precis som du kanske du inte vill leva med dem eftersom de kunde vara precis som du när du var 18. Det skulle vara som att dejta dig själv men yngre, vilket inte alltid är bra kompatibel energi. Du kanske möter din tvillinglåga. Ofta när människor är gifta med sin tvillingflamma är de så lika att de splittras.

Det finns många av er som är så psykiska att ni vet att det är någon, ni letar verkligen efter en individ, och det kallas för er gudomliga livspartner. Någon som delar din gudomliga timing. En gudomlig livspartner är någon som delar din fullständiga väg, delar i allt du gör och hjälper dig. Alla har inte en gudomlig livspartner. Många av er har en kompatibel partner som låter dig gå din egen väg och vara där och vänta på dig. Andra har någon som delar deras gudomliga livsresa. Din gudomliga livspartner delar ditt gudomliga livsuppdrag. Ett stort antal healers har en gudomlig livspartner, och det är därför när de träffar en själsfrände, det fungerar aldrig riktigt, eller så tappar de intresset riktigt snabbt – eftersom de letar efter den där gudomliga partnern.

Om du är på din väg kommer du att träffa din gudomliga livspartner. Alla har inte en gudomlig livspartner. Vissa människor har en mycket kompatibel partner. Jag har tittat under åren, och jag har märkt att healers inte bara letar efter en kompatibel själsfrände; de letar efter sin andra del som gör dem nästan kompletta på sin väg. Många healers har en gudomlig livspartner. Om du har en gudomlig livspartner, befinner du dig i gudomlig timing. Om du har en gudomlig livspartner måste du gå upp och be om gudomlig vägledning.

Oavsett vilken typ av själsfrände, måste du inse att människor hittar sin själsfrände när de faktiskt älskar sig själva. Du måste också inse att om du letar efter gudomlig vägledning, då måste du lita på den gudomliga vägledningen. Det här är det största som vi alltid glömmer. Visdomen är förmågan att öppna ditt sinne, att verkligen söka efter rätt vägledning och att lyssna på din intuition.

Introduction to ThetaHealing Book

Upptäck det världsomspännande fenomenet ThetaHealing och hur det kan hjälpa dig att uppnå transformerande helande i denna reviderade och uppdaterade utgåva av Vianna Stibals definitiva guide.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Dela denna artikel

relaterade artiklar

Theta blogg

Ego eller egoism?

Många människor blandar ihop ego med egoism. Att ha ett ego är inte en dålig sak. Ett sunt ego hjälper till med vår identitet som vi är. 
Läs mer
Theta blogg

Skapande som motivation

I verkligheten är pengar bara energi. Men hur många av er kan visa så mycket mer pengar att ni behöver göra healing som ni inte gör
Läs mer