Website-update

Dag Allemaal, 

Ik wilde jullie een update geven over de site. Allereerst hartelijk dank voor uw geduld en uw steun tijdens deze lancering. We hebben de afgelopen twee maanden getest en gerepareerd in de hoop dat dit een soepele overgang zou zijn, maar we kwamen een paar onvoorziene dingen tegen bij de lancering die de boel een beetje in de war brachten, maar we zijn toegewijd om problemen zo snel mogelijk op te lossen. 

 1. Onze database-import is eindelijk voltooid. Er waren meerdere beoefenaars en instructeurs met dubbele accounts op de oude site, maar dit hebben wij opgelost.
  • Zolang je geen dubbel account hebt, moet je profiel compleet zijn, inclusief online lesgeven. 
  • Als u een dubbel account had met hetzelfde e-mailadres, voegt het systeem de profielen samen. Het profiel met de meeste certificeringen wordt als hoofdprofiel genomen. Mogelijk moet u uw wachtwoord opnieuw instellen. Dit kunt u doen via de link Wachtwoord vergeten.  
  • Als u een dubbel account heeft met twee verschillende e-mailadressen, moeten we deze handmatig samenvoegen. Neem dus contact met ons op als u problemen ondervindt bij het missen van uw certificeringen, bij het openen van uw profiel of bij het opnieuw instellen van uw wachtwoord. 
 2. Inloggen – Uw login is uw e-mailadres op thetahealing.com en het wachtwoord is hetzelfde als voorheen. Als u het niet zeker weet, kunt u het opnieuw instellen via de link Wachtwoord vergeten of contact met ons opnemen. 
 3. Jouw locatie: De nieuwe zoekmachine op de nieuwe site vereist een ander formaat voor uw locatie. Om deze te optimaliseren, logt u in op uw profiel en bewerkt u uw locatie. Hierdoor kunt u beter vindbaar zijn.
 4. Certificaten voor studenten- Ze repareren dit alleen zodat u uw studenten een certificaat kunt sturen, maar momenteel kunnen ze, als u de student als voltooid markeert, inloggen en hun certificaat zelf afdrukken.
  • Zowel persoonlijke als online certificaten zijn voorzien van een door de computer gegenereerde handtekening en jij als docent kunt er bij persoonlijk lesgeven voor kiezen om ze een tweede keer te ondertekenen met een echte handtekening. Het ziet er geweldig uit, direct boven de handtekening, en persoonlijk teken ik graag direct boven de datum en locatie. Alsof je een schilderij signeert. 
 5. Verbeterde profielen: Als u een geüpgraded account op de oude thetahealing.com had, zijn veel accounts al overgedragen en de rest zal in de komende dagen naar de nieuwe site worden overgedragen.
 6. Registreren van studenten: Om ervoor te zorgen dat we in alle landen aan alle regelgeving voldoen, moeten studenten een account aanmaken en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de site en de praktijkovereenkomst. Ze loggen vervolgens in bij uw klas met hun profiel in plaats van dat u ze handmatig toevoegt. Dit helpt ook om de studenten bewust te maken van de vereisten. Om de link te krijgen die u naar uw studenten kunt sturen om zich te registreren
  • Klik in uw account op het instructeursdashboard
  • klik op de seminaries 
  • Klik vervolgens op de les waarvoor u wilt dat studenten zich inschrijven en daar op het dashboard vindt u een link om ze te verzenden. 
  • Klik hier voor een video
 7. E-mails- Onze e-mails waren een paar dagen niet beschikbaar, ze zijn opgelost en werken naar behoren. Onderaan de website staat een nieuwe chatbot met veel ondersteuningsartikelen en de hele dag door LIVE ons ondersteuningsteam. Aarzel niet om deze chatbot te gebruiken voor ondersteuning. 

We weten dat de afgelopen week met de website een ongemak is geweest en we waarderen al uw steun en informatie en vooral uw geduld enorm, hartelijk dank hiervoor. De bugs die we repareren werkten vóór de lancering, dus we waren een beetje verrast dat ze allemaal verschenen. Dit was een geweldig moment om geloofswerk en teamwerk zo snel mogelijk op te lossen. 

We houden u binnenkort op de hoogte met meer updates en video's over het gebruik van de nieuwe site. 

Liefde en dankbaarheid 

ThetaHealing Hoofdkwartier

Introduction to ThetaHealing Book

Ontdek het wereldwijde fenomeen ThetaHealing en hoe het u kan helpen transformerende genezing te bereiken in deze herziene en bijgewerkte editie van Vianna Stibal's definitieve gids.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Deel dit artikel

gerelateerde artikelen