Met elk seminar dat ik volgde, begreep ik mezelf beter

With each seminar I took, I began to understand myself better

“In 2015 woonde ik op 56-jarige leeftijd een seminar Inleiding tot ThetaHealing bij en ervoer iets dat ik nog nooit eerder had gevoeld…

Ik voelde een krachtige, pure, positieve, stralende, vredige, liefdevolle energie door mijn hele wezen stromen. Op dat moment wist ik dat ik moest leren doen wat ik had meegemaakt en vervolgens anderen moest helpen dat gevoel te begrijpen en te kennen. 

Hoewel ik al een Certified Healing Touch Practitioner en Holistic Registered Nurse was, waren het de Thetahealing-meditatie en -modaliteit die zowel mijn persoonlijke als professionele leven dramatisch verbeterden.

Met elk seminar dat ik volgde, begon ik mezelf beter te begrijpen, waarom moeilijke situaties zich voordeden, maar wat nog belangrijker was, ik verdiepte mijn verbinding met de Schepper en werd toegerust om snel tientallen jaren van onderbewuste programma's en patronen te veranderen. Als resultaat hiervan verbeterden de kwaliteit van mijn leven, gezondheid, relaties met mijn 3 kinderen en man allemaal snel, vooral na elke training. 

De vooruitgang die wordt geboekt met Thetahealing-sessies en seminars is zo diepgaand dat het mij inspireerde om in 2017 instructeur te worden, omdat mijn particuliere cliënten net als ik geweldige resultaten behaalden.

Door anderen te leren hoe ze dit krachtige proces voor zichzelf kunnen doen, ben ik getuige geweest van enorme positieve veranderingen in de levens van zoveel gezinnen over de hele wereld en ook van de positieve impact op het collectieve bewustzijn.

Je bent nooit te oud om te genezen, om te leren, een inspirerend gelukzalig leven te leiden en anderen te leren hoe ook. 

Ik ben zo dankbaar, blij en waardeer wat de ThetaHealing-modaliteit voor mij en de duizenden cliënten en studenten die ik tot nu toe heb gediend, heeft gedaan. Ik ben sinds 2019 een Certificate of Science Instructor, hou van mijn privépraktijk, geef Thetahealing Seminars en begeleid andere Thetahealers terwijl zij ook vooruitgang boeken op hun spirituele pad.

Ik kijk ernaar uit om meer van Vianna te leren en de zegeningen van de ThetaHealing-leringen te blijven delen.” 

Veel liefde en waardering,

Sharon Wacks

ThetaHealing Master en Certificates of Science VS

Introduction to ThetaHealing Book

Ontdek het wereldwijde fenomeen ThetaHealing en hoe het u kan helpen transformerende genezing te bereiken in deze herziene en bijgewerkte editie van Vianna Stibal's definitieve gids.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Deel dit artikel

gerelateerde artikelen