Ik ben helemaal weg van wat ThetaHealing me heeft helpen creëren in mijn leven

“Ik maakte in 2015 kennis met ThetaHealing door mijn businesscoach. Wat mij verbaasde bij deze techniek was niet alleen het diepe gevoel van verbondenheid dat ik onmiddellijk ervoer, maar ook het gemak waarmee we beperkende overtuigingen snel konden omzetten in bredere overtuigingen. Alles aan de ThetaHealing-techniek was voor mij zeer intuïtief en voor iedereen gemakkelijk toe te passen.

Ik werd een ThetaHealing Practitioner in 2017 toen ik mijn bedrijf veranderde van medische verkoop naar een trainings-, ontwikkelings- en coachingsmodel, omdat ik geloof dat ThetaHealing de snelste en gemakkelijkste manier is die ik heb ervaren om uit mijn beperking te komen en naar een veel uitgebreidere ervaring te gaan. en ik was vastbesloten om het bij mijn klanten te gebruiken. Ik begon meteen met het werken met en lesgeven aan grotere groepen en teams, en koos ervoor om instructeur te worden, zodat ik de techniek aan een groter publiek kon introduceren. Ik ben absoluut dol op wat ThetaHealing mij heeft helpen creëren in mijn leven en in de levens van mijn cliënten en studenten. Het is voor mij zeer bevredigend en vreugdevol geweest om anderen te helpen de ThetaHealing-techniek te leren en in praktijk te brengen, en de persoonlijke, professionele en spirituele groei die ik op elk gebied van mijn leven heb ervaren is werkelijk wonderbaarlijk.  

Ik ben nu ook diep toegewijd aan het helpen van degenen die ervoor kiezen om uitzonderlijke beoefenaars en instructeurs te worden, zodat zij kunnen gedijen en ook anderen kunnen helpen. Elke keer dat ik de kans krijg om met Vianna en haar familie en mijn collega-instructeurs en beoefenaars te werken, leer ik iets nieuws. Ik ben alle mensen bij ThetaHealing enorm dankbaar voor het blijven groeien en het delen van iets dat mensen over de hele wereld enorm helpt.”

– Marla Ford Ballard

ThetaHealing Master en Certificate of Science – VS

Introduction to ThetaHealing Book

Ontdek het wereldwijde fenomeen ThetaHealing en hoe het u kan helpen transformerende genezing te bereiken in deze herziene en bijgewerkte editie van Vianna Stibal's definitieve gids.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Deel dit artikel

gerelateerde artikelen