Creëer je eigen werkelijkheid – Een inleiding tot ThetaHealing

 

Een van de krachtigste meditatietechnieken ontworpen door Vianna Stibal, waarbij gebruik wordt gemaakt van een snelle en effectieve techniek die je naar het 7e niveau leidt. Tijdens deze ThetaHealing Intro, Je eigen realiteit creëren, u zult enkele voordelen leren van hoe ThetaHealing u spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek kan helpen. 
Enkele van de besproken onderwerpen zijn

  • De routekaart naar de Schepper van Al Dat Is.
  • De 7 niveaus van bestaan.
  • Waar overtuigingen vandaan komen.
  • Manifesteren.
  • Zielsverwanten. 

Lees meer over de ThetaHealing®️ techniek waar iedereen het over heeft en begin vandaag nog met jouw ThetaHealing-reis!

What's Next

Now that you’ve successfully completed the Create Your Own Reality program, what’s the next step on your journey? Our collection of books can serve as invaluable resources to further support you in your personal growth and development.

If you’re filled with a desire to expand your knowledge and contribute to your own healing journey as well as assist others in shaping their own realities, consider becoming a certified ThetaHealing Practitioner. After completing the Basic DNA course, you’ll receive your official license, and from that point forward, you can use this powerful skillset to transform your life, establish your own business, and manifest the reality you’ve always envisioned.

Introduction to ThetaHealing Book

Ontdek het wereldwijde fenomeen ThetaHealing en hoe het u kan helpen transformerende genezing te bereiken in deze herziene en bijgewerkte editie van Vianna Stibal's definitieve gids.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Deel dit artikel

gerelateerde artikelen