Breng positieve veranderingen aan door ThetaHealing®-technieken te gebruiken

Make positive changes by using ThetaHealing® Techniques_

Theta-genezing is een techniek ontworpen door Viana Stibel dat leert “hoe je je natuurlijke intuïtie kunt gebruiken om te helpen bij fysiek, spiritueel en emotioneel welzijn.”

Nini zegt: 'Mijn grootste plezier is om anderen over de technieken van Vianna te leren, zodat ze weten dat ze onvoorwaardelijk geliefd zijn en dat ze veel krachtiger zijn dan ze beseffen. Ze kunnen zich rechtstreeks verbinden met de Bron/Schepper voor antwoorden, aanwijzingen en om hun dromen te manifesteren.”

Breng positieve veranderingen in je leven aan door de verbazingwekkende ThetaHealing-technieken te gebruiken die zijn gechanneld naar de medisch intuïtieve Vianna Stibal van Source/Creator. Vianna gebruikte deze technieken om zichzelf te genezen van terminale kanker. Ze blijft ze gebruiken om cliënten over de hele wereld te genezen, en heeft tot nu toe meer dan 25.000 lezingen gegeven. Met behulp van deze eenvoudige maar krachtige technieken kun je je geest trainen om naar de Theta-staat te gaan en gebruik te maken van de verbazingwekkende genezende/manifesterende krachten die in ieder van ons aanwezig zijn. Door een beroep te doen op de Schepper, de intentie te focussen en getuige te zijn van het proces, kunnen diepgaande veranderingen plaatsvinden.

Sinds het jaar 2000 is Nini getuige geweest van talloze genezingen. Lees meer over Nini's casuïstiek in Vianna's bestseller, Theta Healing®, pagina 315-316

Introduction to ThetaHealing Book

Ontdek het wereldwijde fenomeen ThetaHealing en hoe het u kan helpen transformerende genezing te bereiken in deze herziene en bijgewerkte editie van Vianna Stibal's definitieve gids.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Deel dit artikel

gerelateerde artikelen