Asiat, joita tiedän, webinaari

Asiat, joita tiedän, webinaari

Viannan "Stuff I Know" -webinaarit tarjoavat oivalluksia ja opastusta ThetaHealing-harjoittajille ja ohjaajille heidän henkilökohtaisen kasvunsa ja itsetietoisuuden parantamiseksi. Webinaareissa Vianna keskittyy itsensä kehittämiseen ja parantamiseen liittyviin eri puoliin. Tällä hetkellä saatavilla olevat webinaarit:

  • ”Itse tunteminen”
  • "Kehon skannaukset – luut"
  • "Intuitiiviset kyvyt"

Näissä webinaareissa keskustellaan yleisistä ongelmista, joita ThetaHealers saattaa kohdata, kun on kyse itsensä ja muiden parissa työskentelemisestä, kuten ahdistuneisuudesta tai epävarmuudesta siitä, mistä aloittaa. Vianna antaa vinkkejä uskomustyön tekemiseen, tiettyjen uskomusten syiden ymmärtämiseen ja sen tunnistamiseen, kuinka uskomukset ovat palvelleet heitä.

Webinaareissa painotetaan itsensä hoitamista epävarmuuden maailmassa, kehon kuuntelua ja vitamiinien sisällyttämistä hyvinvointiin. Ne ovat hyödyllinen resurssi ThetaHealereille, jotka haluavat syventää henkilökohtaista kasvuaan.

Itsesi tunteminen
$44.00

Kehon skannaukset - luut
$44.00

Intuitiiviset kyvyt 
$44.00

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit