Verkkosivuston päivitys

Hei kaikki, 

Halusin päivittää sivustoa. Ensinnäkin paljon kiitoksia kärsivällisyydestäsi ja tuestanne tämän julkaisun aikana. Olemme viettänyt viimeiset 2 kuukautta testaamalla ja korjaamalla sitä toivoen, että tämä olisi sujuva siirtymä, mutta törmäsimme joihinkin odottamattomiin asioihin julkaisun yhteydessä, jotka tyrmäsivät asioita, mutta olemme omistautuneet korjaamaan ongelmat mahdollisimman nopeasti. 

 1. Tietokannan tuonti on vihdoin valmis. Vanhalla sivustolla oli useita harjoittajia ja ohjaajia, joilla oli päällekkäiset tilit, mutta olemme ratkaisseet tämän.
  • Niin kauan kuin sinulla ei ollut päällekkäistä tiliä, profiilisi tulee olla täydellinen, mukaan lukien verkko-opetus. 
  • Jos sinulla oli päällekkäinen tili samalla sähköpostilla, järjestelmä yhdistää profiilit yhteen. Se ottaa pääprofiiliksi profiilin, jolla on useimmat sertifikaatit. Sinun on ehkä vaihdettava salasanasi, jonka voit tehdä Unohditko salasanasi -linkin kautta.  
  • Jos sinulla on päällekkäinen tili kahdella eri sähköpostilla, meidän on yhdistettävä ne manuaalisesti, joten ota meihin yhteyttä, jos sinulla on ongelmia sertifikaattien puuttumisen, profiilisi käyttämisen tai salasanan vaihtamisen kanssa. 
 2. Kirjautua sisään – Kirjautumistunnuksesi on sähköpostiosoitteesi osoitteessa thetahealing.com ja salasana on sama kuin aiemmin. Jos et ole varma, voitko nollata salasanan unohtunut salasana -linkin kautta tai ottaa meihin yhteyttä. 
 3. Sijaintisi: Uuden sivuston uusi hakukone vaatii eri muotoa sijainnillesi. Voit optimoida sen kirjautumalla profiiliisi ja muokkaamalla sijaintiasi – näin voit olla paremmin haettavissa.
 4. Todistukset opiskelijoille - He vain korjaavat tämän, jotta voit lähettää opiskelijoillesi todistuksen, mutta tällä hetkellä jos merkitset opiskelijan valmiiksi, he voivat kirjautua sisään ja tulostaa todistuksensa itse.
  • Sekä In-Person- että Online-sertifikaateissa on tietokoneella luotu allekirjoitus, ja sinä opettajana voit valita henkilökohtaisesti opettaessasi allekirjoittaa ne toisen kerran oikealla allekirjoituksella. Se näyttää hyvältä aivan allekirjoituksen yläpuolella, ja henkilökohtaisesti haluan allekirjoittaa aivan päivämäärän ja sijainnin yläpuolella. Kuin allekirjoittaisi maalauksen. 
 5. Päivitetyt profiilit: Jos sinulla oli päivitetty tili vanhassa thetahealing.com-sivustossa, monet tilit on jo siirretty ja loput siirretään lähipäivinä uudelle sivustolle.
 6. Opiskelijoiden rekisteröinti: Varmistaaksemme, että noudatamme kaikkia säädöksiä kaikissa maissa, opiskelijoiden on luotava tili ja hyväksyttävä sivuston ja harjoittajasopimuksen ehdot. Tämän jälkeen he kirjautuvat luokkaasi profiilillaan sen sijaan, että lisäisit heidät manuaalisesti. Tämä auttaa myös saamaan opiskelijat tietoisiksi edellytyksistä. Saadaksesi linkin lähetettäväksi opiskelijoillesi rekisteröitymistä varten
  • Napsauta tilissäsi Ohjaajan hallintapaneeli
  • klikkaa seminaareja 
  • Napsauta sitten luokkaa, jolle haluat oppilaiden rekisteröityvän, ja sieltä hallintapaneelista löydät linkin heidän lähettämiseen. 
  • Klikkaa tästä nähdäksesi videon
 7. sähköpostit- Sähköpostimme olivat poissa muutaman päivän, ne ovat ratkaistu ja toimivat oikein. Sivuston alareunassa on uusi chat-botti, joka sisältää monia tukiartikkeleita sekä tukitiimimme LIVE-lähetyksen koko päivän. Voit vapaasti käyttää tätä chat-bottia tukeaksesi. 

Tiedämme, että viimeinen viikko verkkosivustolla on ollut epämukava, ja arvostamme todella kaikkea tukeasi ja tietojasi ja erityisesti kärsivällisyyttäsi. Kiitos tästä. Korjaamamme virheet toimivat ennen julkaisua, joten olimme hieman yllättyneitä, että ne kaikki ilmestyivät. Tämä on ollut loistava hetki uskomustyölle ja tiimityölle ratkaista mahdollisimman nopeasti. 

Pidämme sinut ajan tasalla uusista päivityksistä ja videoista uuden sivuston käytöstä. 

Rakkaus ja Kiitollisuus 

ThetaHealingin päämaja

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit