Luo oma todellisuutesi – Johdatus ThetaHealingiin

 

Yksi Vianna Stibalin suunnittelemista tehokkaimmista meditaatiotekniikoista, joka käyttää nopeaa ja tehokasta tekniikkaa, joka ohjaa sinut 7. tasolle. Tämän ThetaHealing Intron aikana Oman todellisuutesi luominen, opit joitakin etuja siitä, kuinka ThetaHealing voi auttaa sinua henkisesti, henkisesti, emotionaalisesti ja fyysisesti. 
Jotkut keskustelunaiheista ovat

  • Tiekartta Kaiken Olevan Luojaan.
  • Olemassaolon 7 tasoa.
  • Mistä uskomukset tulevat.
  • Ilmenee.
  • Sieluntoverit. 

Lue lisää ThetaHealingista®️ tekniikka, josta kaikki puhuvat ja aloita ThetaHealing-matkasi tänään!

What's Next

Now that you’ve successfully completed the Create Your Own Reality program, what’s the next step on your journey? Our collection of books can serve as invaluable resources to further support you in your personal growth and development.

If you’re filled with a desire to expand your knowledge and contribute to your own healing journey as well as assist others in shaping their own realities, consider becoming a certified ThetaHealing Practitioner. After completing the Basic DNA course, you’ll receive your official license, and from that point forward, you can use this powerful skillset to transform your life, establish your own business, and manifest the reality you’ve always envisioned.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit