Minusta tuli energisempi ja olen tänään vapaa syövästä

Kun lääkärini kertoi minulle, että minulla on rintasyövän viimeinen vaihe ja minulla on vain 6 kuukautta elinaikaa… Tunsin koko elämäni murskaneen palasiksi!! Minulla ei ollut toivoa tai tulevaisuutta!! Ainoat asiat odottavat minua siellä oli oma "KUOLEMA!! ”Ei minulla ollut aavistustakaan, kuinka kertoisin lapsilleni…

Eräänä päivänä kävelin kirjakaupassa käytävää pitkin katsomaan, onko siellä jotain mielenkiintoista luettavaa! Yhtäkkiä yksi kirja putosi kirjankuoresta ja putosi aivan jalkojeni viereen... En voinut astua kirjan päälle, joten otin sen käteeni ja tarkistin sen nimestä, millainen kirja se oli?? Se oli ThetaHealingin kirja. ”Parantuminen!! ”Silmäni avautuivat niin laajalle ja uskoin heti, että tämä on viesti Jumalalta. Kun aloin lukea kirjaa… Tiesin, että sinä johdat minut syöpäättömään elämään!! Sydämeni hakkasi jännityksestä!

Sittemmin kävin kurssillasi ja opin sen perussovellukset, ja minusta tuli ThetaHealingin ohjaaja Okinawassa. ThetaHealing-tekniikkaa käyttämällä tulin energisemmäksi kuin ennen ja olen tänään syövästä!! Kiitos, Vianna, että jaoit kokemuksesi ja johdatit minut syöpäättömään elämään!!

Vilpittömästi sinun,

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit