Uuden vuoden 3 luettelon lähestymistapa

Kun manifestoimme, meillä voi olla erilaisia manifestaatiolistoja. Meidän on varmistettava, että joka vuosi on tärkeä. Tämän lähestymistavan käyttäminen ilmentämiseen auttaa sinua keskittymään alitajuntaan luomaan haluamaasi.

Elämän lista

Tämä lista on koko elämäsi ajan. Tämä on kaikki, mitä haluat saavuttaa muutaman seuraavan vuoden aikana. Tämä on kaikki luettelosi, kaikki mitä olet koskaan halunnut. Jos haluat matkustaa ympäri maailmaa ja mennä jokaiseen maahan ja nähdä kaiken, mitä siellä on nähdä, laita se tähän luetteloon. Jos haluat varmistaa, että sinusta, lapsistasi ja perheestäsi pidetään täysin huolta, laita se tälle listalle. Elämäsi luettelo on pitkän aikavälin luettelosi, ja voit lisätä tähän luetteloon milloin tahansa.

Vuosittainen lista

Tämä on listasi, jonka haluat saavuttaa seuraavan vuoden aikana. Kun luot tämän luettelon, haluat, että siinä on 20-100 asiaa. Voit tuoda esille uusia vaatteita, uuden talon, uuden toimiston, enemmän asiakkaita, yhteensopivan sielunkumppanisi. Tärkeintä on kirjoittaa se ylös. Kirjoita muistiin parannukset, joita haluat tehdä elämässäsi. Paranna asioita aina ja jätä ne paremmiksi kuin olemme löytäneet. Kun tämä luettelo on valmis, sinun on varmistettava, että sinulla on siitä 2 kopiota. Yksi kopio luettelosta on laatikossasi, toinen kopio, jonka aiot polttaa tai taittaa ja repiä pieniksi paloiksi. Laatikoihisi laitettua kopiota katsot uudelleen vasta vuoden lopussa. Joskus ihmiset ilmentävät kaiken uudestaan ja uudestaan, ja jonkin ajan kuluttua he vain ilmenevät eivätkä anna sen tapahtua. On parasta antaa asioiden tapahtua, ja se on tavallaan hauskaa. Kun katsot sitä uudelleen vuoden lopussa, näet, kuinka paljon pystyt saavuttamaan. Kun poltat listan kopion, kunnioitamme sitä, että yksi vuosi on muuttunut ja se lähettää uutta energiaa universumiin auttamaan aloittamaan sen luomisen, mitä haluat ilmentää uuden vuoden alussa.

Toimintoluettelo

Tämä on luettelo kaikesta, mitä sinun on tehtävä, asioita, jotka on suoritettava seuraavan viikon tai kahden aikana. Tätä pidetään työluetteloasi, ja se voi sisältää asioita vuosi- tai elämäluettelostasi. Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on kirjoitettu tähän luetteloon. Sinun pitäisi kirjoittaa kaikki muistiin luetteloon tai päiväkirjaan (minun on pieni punainen kirja), jotta alitajuntasi ilmenee, ja sillä on jotain uutta ja ylimääräistä ilmenevää. Heti kun valitset listalta jotain, joka on valmis, lisää vielä 5 asiaa, jotka haluat ilmoittaa.

Pidä luettelosi ajan tasalla ja näytä jatkuvasti. Olen huomannut, että jos minulla ei ole luettelossani vähintään viittä ilmenevää asiaa, listani alkaa lisätä omia komplikaatioitaan vain pitääkseen minut kiireisenä. Ilmoittelen siis jatkuvasti pitääkseni minut kiireisenä ja minulla on aina paljon tekemistä. Ja jos minulla on paljon tekemistä, se tapahtuu. Voit jakaa luettelosi muiden kanssa, mutta joskus ihmiset katsovat sinua ja sanovat, että se on mahdotonta, jotta voit todistaa, että se voidaan tehdä. Jos sinulla on joku elämässäsi ja haluat näyttää luettelosi, ja he uskovat sinuun, se on hienoa. Joskus on hyvä pitää listasi myös yksityisenä.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit