Hyve on lakien avain

Lait ovat maailmankaikkeuden kudos. On olemassa lakeja, jotka hallitsevat universumiamme, galaksiamme, aurinkokuntaamme, maapalloa ja jopa meitä. Näiden lakien vuoksi on olemassa kuvitteellinen jako olemassaolon eri tasojen välillä. Jokainen laki on valtava tietoisuus, johon liittyy pienempi tietoisuus. Lakien uskomaton energia pitää koko maailmankaikkeuden koossa. Lailla on niin korkea energia, että se pystyy ylittämään ensimmäisen, toisen, kolmannen, neljännen ja viidennen tason energiat tullakseen universaaliksi sidokseksi, joka pitää kaiken yhdessä. Nämä lait ovat tiivistettyjä ajatusmuotoja, joilla on korkea värähtelytaajuus ja jotka voivat ottaa muotoja ryhmätietoisuutena kommunikoidakseen kanssamme.

Kuudes olemassaolon taso koostuu lakien olemuksesta. Tätä tasoa on kutsuttu suureksi tyhjöksi (tai pimeäksi aineeksi), jonka olemme osa hyytelömäistä ainetta, jonka läpi kuljemme päästäksemme seitsemännelle tasolle. Täydellisessä tasapainossa lait pitävät maailmankaikkeuden yhdessä todellisuudessamme. Universumin lait antavat meille itsetutkiskelun, että meillä on elämänkokemus. Ne luovat rakenteen todellisuudelle, että olemme olemassa, että hengitämme ja että olemme ihmisiä.

Kautta historian ihmiset ovat saaneet tietoa Laeista ja sen seurauksena auttaneet ihmiskunnan värähtelyä nousemaan. Jokainen sukupolvi syntyy ihmisiä, jotka voivat tuoda tietoa laeista tähän olemassaoloon. Kuudennen olemassaolon tason lakeja käyttävät parantajat tekevät parannuksia sävyillä, väreillä, pyhällä geometrialla, numeroilla, magnetismilla, astrologialla tai valolla. Kuudennen tason filosofia on: "Jos se on rikki, korjaa se". Parantajat, jotka käyttävät lakeja, tulevat usein tylsiksi totuudessaan ja ärsyyntyvät helposti itselleen ja muille heidän etsiessään Totuutta. Kuudennessa tasossa on voimakas värähtely, joka jäljittelee totuutta ja vastuullisuutta siihen yhdistävää henkilöä kohtaan.

On tärkeää, että ne, jotka käyttävät kuudetta olemassaolon tasoa, tulevat ymmärtämään, että he elävät ja ohjaavat omaa illuusioaan. Lait toimivat aina ympärilläsi ja ovat vuorovaikutuksessa kanssasi päivittäin. Universumissa on kahdenlaisia lakeja: on fyysisiä lakeja ja tunnelakeja. Joskus tunne tai hyve on niin voimakas, että niistä tulee laki.

Hyveet ovat ajatusmalleja, jotka liikkuvat valon nopeuden ohi taivuttaakseen aikaa ja tilaa. Kun hallitset hyveen, hallitset myös korkeavärähtelevän ajatusmuodon. Kun ajatukset ovat riittävän korkealla värähtelyllä, nämä ajatukset voivat liittyä lakiin ja toimia sopusoinnussa sen kanssa. Hyveet ovat positiivisia moraalisia ominaisuuksia, jotka ohjaavat tapaamme elää elämäämme ohjaamaan henkemme laivan lakeihin. Tämä antaa meille mahdollisuuden nostaa värähtelyämme tasolle, jolla ymmärrämme lakeja, muodostamme yhteyden niihin ja taivutamme niitä puhtaalla tavalla. Meillä kaikilla on syntymäoikeus oivaltaa yhteytemme kaikkeen, mutta hyveet antavat meille halun tehdä tämä pitämällä puhtaan värähtelytaajuuden.

Lue ThetaHealing Planes of Existence -kirja saadaksesi lisätietoja Olemassaolon tasot.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutiset ja tapahtumat

Alitajunnan voima

Alitajuntasi kulkee noin 90% elämästäsi kaikesta sydämesi lyömisestä muistoihin ja tunteisiin. Jos todella työskentelet kanssasi
Lue lisää