Alitajunnan voima

Alitajuntasi kulkee noin 90% elämästäsi kaikesta sydämesi lyömisestä muistoihin ja tunteisiin. Jos todella työskentelet mielesi kanssa, alitajuntasi voi työskennellä kanssasi tai se voi toimia sinua vastaan. Alitajuntasi yrittää aina suojella sinua ja pitää sinut turvassa. Yksi asia, jota ihmiset eivät ymmärrä, on se, että alitajuntasi ei yritä sabotoida sinua. Joten jos et saa esimerkiksi etsimääsi työtä, työssä on jotain, mitä et halua tai pelkää, kuten jääminen sinne ikuisesti. Alitajunnan tasolla saatat tuntea, että et saa etsimääsi, mutta toisella tasolla alitajuntasi mielestä on parasta auttaa sinua.

Aivosi ovat nopeampi tietokone, joka on koskaan tehty. Ja aivojen tehtävänä on ratkaista ongelmat ja itse asiassa keskittää sinut ja auttaa sinua selviytymään ja elämään. Sinun tulee muistaa, että egosi on ystäväsi. Yksi parhaista tavoista auttaa alitajuntaa on poistaa kaunat. Paheksuminen vie paljon energiaa mielessäsi. Kun poistamme kaunamme, voimme tehdä asioita, kuten siirtää esineitä koskematta niihin. Aivosi eivät kestä kaunaa ilman syytä. Kaikki, mitä aivosi säilyttävät, kaikki kauna, mikä tahansa viha, mikä tahansa uskomus, alitajunta auttaa sinua jollain tavalla. Oudolla tavalla alitajuntasi suojelee sinua. Aivosi päätehtävä yhdessä mielesi, sielusi ja henkesi kanssa on oppia täällä tällä planeetalla. Niin kauan kuin opit ja kasvat, se pitää asiat. Yksi ajatus, jonka tiedämme ThetaHealingissä, on, että ajatukset ovat todellisia asioita. Ajatukset liikkuvat nopeammin kuin valon nopeus ja voivat itse asiassa tehdä muutoksia jopa DNA:ssa. Ajatukset ovat todella tärkeitä, joten parasta on varmistaa, etteivät ajatuksesi ole negatiivisella tavalla vievät tarpeetonta tilaa aivoissasi.

Kun kuvittelemme, että menemme ulos avaruudestamme, aivoaallot menivät alfa-aivoaaltomalliin. Tämä on aivoaalto, johon pääset, kun visualisoit. Kun nouset ylös ja lisäät sanat Jumala tai Luoja, samalla kun olet tilasi yläpuolella, menet itse asiassa theta-aivoaaltoon. Theta-aivoaaltoja on todella vaikea päästä sisään, ja olemme oppineet tekemään tämän noin 30 sekunnissa. Alitajuinen theta-aivoaalto on aivoaaltokuvio, johon joudut nukkuessasi tai unessa. Enemmän aivojen osia avautuu ja osat ratkaisevat ongelmia. On itse asiassa dokumentoitu, että ihmiset ratkaisevat ongelmia menemällä nukkumaan tai saavat vastauksensa nukkuessaan. Jos annat alitajunnallesi vain yhden asian, se tekee vain yhden asian. Mutta jos annat aivollesi luettelon, se alkaa ilmetä sinulle välittömästi. Alitajuntasi on voimakas.

Kun annat mielellesi koko ajan jotain ilmaista, se pitää sen kiireisenä ja pitää sen työssä puolestasi. Muuten alitajuntasi tekee parhaansa pitääkseen sinut viihteenä ja se viihdyttää sinua oudoimmalla tavalla. Joten anna alitajuntallesi paljon asioita ilmentää. Kaikki, mitä haluat luoda, sinun tulee kirjoittaa luetteloon, jotta alitajuntasi pysyy kiireisenä. Mitä tekisit jos sinulla olisi paljon rahaa? Mitä tekisit, jos olisit rajaton talousosastolla? Tämä on alitajunnan suurin avain – se on rajaton.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutiset ja tapahtumat

Hyve on lakien avain

Lait ovat maailmankaikkeuden kudos. On olemassa lakeja, jotka hallitsevat universumiamme, galaksiamme, aurinkokuntaamme, maapalloa ja jopa
Lue lisää