Rakastan minua Rakastan sinua

Kun olin pieni tyttö, ihmiset pettivät minua aina. Tiesin, etteivät he voineet rakastaa minua. He eivät tienneet kuinka rakastaa tai miten vastaanottaa rakkautta. Tajusin, että minun oli ensin opittava rakastamaan heitä ja opetettava heitä rakastamaan minua. Syy siihen, että useimmat ihmiset eivät voi olla hyviä sinulle tai olla mukavia sinulle, on se, että he eivät osaa rakastaa tai rakkauden tunnetta. Lapsena ajattelin, että ihmisten rakastaminen tarkoitti vain heidän hyvien osien näkemistä, ei huonojen osien näkemistä. Mieleni muuttui, kun näin totuuden ehdottomasta rakkaudesta.

Me kaikki luulemme ymmärtävämme rakkauden tunteen, mutta monet meistä eivät ymmärrä. Jos sinusta on tullut parantaja, jotta kaikki rakastavat sinua, olet väärässä ammatissa. Ihmiset tulevat luoksesi omista syistään. He saattavat tulla luoksesi sairautensa vuoksi, mutta he todella tulevat oppimaan sinulta, oppimaan kaiken Olevan Luojasta.

Yleisesti ottaen parantajia on kahdenlaisia. Ensimmäinen tyyppi unohtaa itserakkauden. He etsivät jatkuvasti kadonnutta ja yksinäistä sielua, joka tarvitsee apua. He haluavat auttaa koko ihmiskuntaa ja itkevät, kun muut loukkaantuvat. He ovat niin kiireisiä toisten auttamisessa, etteivät aseta rajoja. He eivät yleensä tiedä, miltä tuntuu rakastaa itseään tai tietää, että Jumala rakastaa heitä. Lopulta heidän fyysiseen kehoonsa vaikuttaa, ja he joutuvat yksin, kun he tarvitsevat rakkautta. Toisen tyyppinen parantaja odottaa maailman palvovan ja palvovan heitä. Heillä on itserakkaus, mikä on hyvä asia – vain he rakastavat itseään liikaa ja unohtavat samalla rakastaa muita. Tämän tyyppiset ihmiset palvelevat vain itseään, eivätkä kaikki muut rakastaneet ja palvelevat heitä. Heidän on ymmärrettävä, että tuntuu rakastaa toista ihmistä tai rakastaa Jumalaa.

Näillä kahdella ihmistyypillä on samat tunteet, mutta eri motiivit. Ne joko yli- tai alipalvelivat. Saatat kuulua jompaankumpaan näistä luokista riippuen päivästä ja miltä sinusta sillä hetkellä tuntuu. Tasapaino on avain rakkauteen.

  • Ymmärrän Luojan määritelmän rakkaudesta.
  • Ymmärrän miltä tuntuu, kun joku rakastaa minua.
  • Olen tasapainoillut rakkauden kanssa.
  • On turvallista olla rakastettu.
  • Rakastan Jumalaa, ja Jumala rakastaa minua.
  • Minua ympäröivät ihmiset, jotka rakastavat minua.

Sano "KYLLÄ" vastaanottaaksesi nämä lataukset.

ThetaHealing-tekniikalla käytämme "kaivamista"-nimistä prosessia löytääksemme mahdolliset lohkot latauksen vastaanottamisen ympäriltä. Ota yhteyttä ThetaHealing-harjoittajaan istuntoa varten.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutiset ja tapahtumat

Hyve on lakien avain

Lait ovat maailmankaikkeuden kudos. On olemassa lakeja, jotka hallitsevat universumiamme, galaksiamme, aurinkokuntaamme, maapalloa ja jopa
Lue lisää
Uutiset ja tapahtumat

Alitajunnan voima

Alitajuntasi kulkee noin 90% elämästäsi kaikesta sydämesi lyömisestä muistoihin ja tunteisiin. Jos todella työskentelet kanssasi
Lue lisää