Mikä palvelee sinua?

Suurin osa elämän tilanteista syntyy syystä. Katso omaa elämääsi ja tarkkaile, kuinka ihmiset palvelevat sinua. Selvittää miksi he palvelevat sinua. Onko syynä se, että olet uhri, vai tarvitsetko konfliktia toimiaksesi? Jos he palvelevat sinua negatiivisella tavalla luodakseen positiivisen vaikutuksen, ehkä on aika vapauttaa heidät tästä velvoitteesta. Jos et vapauta sisälläsi olevia uskomuksia, jotka aiheuttavat tilanteen, korvaat sen uskomuksella, joka on pitkälti sama.

Myötätunto

Kun kuuluisalta lamalta kysyttiin, mikä on tärkein yksittäinen asia elämässä, hän vastasi: "Se on seura, jota sinä pidät. Tärkein asia, jonka voit tehdä tässä elämässä, on pitää hyvää seuraa.” Meidän kaikkien tulee ottaa tämä viisaus sydämeemme. Katso ympärillesi ystäviäsi, perhettäsi ja työtovereitasi. Saavatko ne sinut tuntemaan olosi hyväksi, vai annatko niiden välillä tyhjentää sinut? Joillekin ihmisille on haaste saada itseluottamusta hyvässä seurassa. Sinun on ensin opittava tuntemaan myötätuntoa itseäsi kohtaan. Tämä voi olla vaikeaa, jos elämässäsi on ihmisiä, jotka estävät sinua rakastamasta itseäsi tai muita.

Turvallisuus

Jos lapsuutesi oli myrskyisä ja epävarma, et ehkä ole pystynyt luomaan turvallisuuden tunnetta. Tämä johtuu siitä, että et ole koskaan kokenut sitä pitkiä aikoja. On tärkeää, että se juurrutetaan ihmiseen, koska ilman sitä hän luo tiedostamatta tilanteita, jotka ovat vaarallisia ajatuksissa, teoissa ja toimissa.

Hyväksyminen

Tietojen havaitseminen on tärkeä tekijä paranemisen ymmärtämisessä. Monet tekijät, kuten tausta, nykyinen mielentila, emotionaalinen tasapaino, fyysinen tila ja henkinen kehitys vaikuttavat. Kaikki nämä ovat tekijöitä kyvyssä kuunnella ja erottaa pyhää tietoa. Opi hienosäätämään havaintojasi, jotta voit löytää hyväksymisen olemuksen ilman negatiivisten ja jopa positiivisten vaikutusten häiriöitä, jotka voivat estää kehityksen. Monet ihmiset ovat viettäneet niin paljon aikaa eläessään tarinansa draamassa, että he ovat unohtaneet olla ja elää nykyhetkessä. Nämä ihmiset elävät useammin menneisyydessä kuin nykyisyydessä.

Uhrata

Jotkut ihmiset näyttelevät genetiikan, historian tai muiden tasojen sitoumuksia muina aikoina luodakseen uudelleen suuria uhrauksia nykyaikana. Tämä johtuu siitä, että sielu kasvaa ainoalla tavalla, jonka se tietää. Se on koulutettava uudelleen, jotta se voi edistyä ilman, että sen tarvitsee uhrata kaikkea kasvaakseen henkisesti tai saadakseen aineellista hyötyä. Uhrautuminen on eri asia kuin sitoutuminen ja vakaumus, samoin kuin palvelu. Kysy Luojalta, että saatat tietää näiden näkökohtien eron. Uhrautuminen on valinta.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Theta blogi

Ego vai egoismi?

Monet ihmiset sekoittavat egon itsekkyyteen. Ego ei ole huono asia. Terve ego auttaa määrittelemään identiteettimme siitä, keitä olemme. 
Lue lisää
Theta blogi

Luominen motivaationa

Todellisuudessa raha on vain energiaa. Mutta kuinka monet teistä voivat osoittaa niin paljon enemmän rahaa, että tarvitsette parantamista, mitä ette
Lue lisää