Minne menen?

Metafyysisen alueella tapahtuvan prosessin välittäminen voi olla haaste. Verbaalisella kielellämme ei ole sanoja suurelle osalle henkisten ajatusmuotojen ja henkisen tiedon puhtaasta transpiraatiosta. Näiden käsitteiden ilmaisu on puhdasta värähtelyä. Seitsemännen olemassaolon tason meditaatio on tapa yhdistää ja ymmärtää Kaikkea On ja tarjoaa käsitteellisen välineen ymmärtää, miten ja miksi maailma toimii fyysisellä ja henkisellä tasolla. Tiekartta kaikkeen on antaa paremman ymmärryksen ja selkeämmän näkökulman kaikista muista luomisen tasoista, jotka muodostavat kokonaisuuden.

Kun henkilö menee seitsemännelle tasolle käyttämällä ThetaHealing meditaatio, käsitys on, että he menevät itsensä ulkopuolelle, maailmankaikkeuteen kosmoksen kaukaisille ulottuvuuksille ja portaalin kautta luomiseen. Tietyllä tavalla tämä on totta, mutta ei sillä tavalla kuin voisi luulla. Jokaisen ihmisen sisällä on pieni maailmankaikkeus, joka on identtinen Kaiken Oleman laajuuden kanssa. Mitä löydämme sisältämme? Huomaamme, että jokaisen ihmisen sisällä on luova voima, lähde ja Jumala. Äärettömyys on sisällämme ja ulkopuolellamme. Joka kerta kun muodostat yhteyden Luojaan, lähdet matkalle sisäänpäin olevan laajuuden sisällä. Tämä matka, joka yhdistää sinut omiin atomeihisi, tuo sinulle tietoisuuden äärettömän energian ulkopuolisesta universumista ja oivalluksesta, että Jumala on jokaisessa atomissa.

Menet matkalle itseesi löytääksesi Luoja-itsen, joka on sisälläsi, ja ulospäin kosmiseen tietoisuuteen. Kun käytät tätä tekniikkaa, avaat mielessäsi ovia ja yhdistät sinut "kaikkiin". Tämä prosessi yhdistää aivoissasi olevat neuronit takaisin luomispisteeseen, itse asiassa, kun olet todella mennyt seitsemännelle tasolle ja avaat silmäsi, huomaat olevasi yhteydessä kaikkeen ja että verho on nostettu. Kun todellinen yhteys Luojaan syntyy, saatat tuntea pistelyä pään päällä. Tiedät, kun muodostat yhteyden Luojaan. Yhteys vain on.

Harjoittele yhteydenpitoa kaikkeen, mikä on. Mitä kauemmin pidät tätä energiaa, sitä helpompi on luoda hyviä asioita elämässäsi. Kun olet seitsemännellä tasolla, sinua ympäröi Kaiken Olevan energia, ja se verhoaa jokaisen molekyylin ja atomin, joka tekee sinusta sen, kuka olet, kunnes lopulta liukenee Kaiken Olevan Luojan rakkauteen. Ei ole pelkoa. Tunnet vain lempeästi tämän energian kulkevan kaiken läpi. On helppo ilmentää tässä energiassa, koska ymmärrät olevasi osa kaikkia ja kaikkea mitä on. Voit tuntea energian kaikkialla ympärilläsi, ja kun ymmärrät tämän, kehosi tulee täydelliseen tasapainoon.

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ajatuksen voima

Ajatuksemme ovat voimakkaita, ja ne muokkaavat elämäämme sekä positiivisella että negatiivisella tavalla. Positiiviset ajatukset voivat parantaa joustavuutta, luovuutta ja motivaatiota, jolloin voimme voittaa
Lue lisää
Theta blogi

Ego vai egoismi?

Monet ihmiset sekoittavat egon itsekkyyteen. Ego ei ole huono asia. Terve ego auttaa määrittelemään identiteettimme siitä, keitä olemme. 
Lue lisää