Sukuhenki | Ilmenemisen voima

”Astuminen sisään Viannan ja Guy Stibalin kauniin kodin ovesta, lähellä Montanan Glacier National Parkia, on kuin astuisi sisään muinaiseen temppeliin. Monia maailman henkisiä ja uskonnollisia perinteitä edustavat kristallit, jalokivet, pyhät esineet ja taideteokset ovat auttaneet luomaan tehokkaan perustan ThetaHealingin poikkeukselliselle perustajalle. Sukulaissielu

Lue koko artikkeli täältä

Introduction to ThetaHealing Book

Tutustu ThetaHealingin maailmanlaajuiseen ilmiöön ja siihen, kuinka se voi auttaa sinua saavuttamaan transformoivan paranemisen tässä tarkistetussa ja päivitetyssä Vianna Stibalin lopullisessa oppaassa.

Tilaa uutiskirjeemme

Jaa tämä artikkeli

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lehdistö ja media

Luonnollinen terveys

"ThetaHealing on voimakas emotionaalinen parantava terapia, joka keskittyy murtamaan ja vapauttamaan negatiivisia ajatusprosesseja ja kiintymyksiä traumaattisiin tapahtumiin. Se on yhdistelmä
Lue lisää