Webinar om ting jeg ved

Webinar om ting jeg ved

Viannas "Stuff I Know"-webinarer tilbyder indsigt og vejledning til ThetaHealing-udøvere og -instruktører for at forbedre deres personlige vækst og selvbevidsthed. I webinarerne fokuserer Vianna på forskellige aspekter af selvforbedring og selvhelbredelse. Webinarer tilgængelige i øjeblikket:

  • "Kend dig selv"
  • "Body Scans - The Bones"
  • "Intuitive evner"

Disse webinarer diskuterer almindelige problemer, som ThetaHealere kan stå over for, når det kommer til at arbejde med sig selv og andre, såsom at føle sig overvældet eller usikker på, hvor de skal starte. Vianna giver tips til at udføre trosarbejde, forstå årsagerne bag visse overbevisninger og genkende, hvordan disse overbevisninger har tjent dem.

Webinarerne lægger vægt på at pleje sig selv i en verden af usikkerhed, lytte til sin krop og indarbejde vitaminer for at understøtte velvære. De er en gavnlig ressource for ThetaHealere, der ønsker at uddybe deres personlige vækstrejse.

At kende dig selv
$44.00

Kropsscanninger - Knoglerne
$44.00

Intuitive evner 
$44.00

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Gated blog

Hvad er Skaberen?

Den ultimative kraft og den rene sandhed er skaberen af alt, der er, og den findes overalt. Det er Alfa og Omega af
Læs mere