For hvert seminar jeg tog, forstod jeg mig selv bedre

With each seminar I took, I began to understand myself better

"I 2015, i en alder af 56, deltog jeg i et Introduktion til ThetaHealing-seminar og oplevede noget, jeg aldrig havde følt før...

Jeg følte et kraftfuldt rent positivt strålende fredfyldt kærligt energiforløb gennem hele mit væsen. Det var i det øjeblik, jeg vidste, at jeg skulle lære at gøre det, jeg havde oplevet, og så hjælpe andre med at forstå og kende den følelse også. 

Selvom jeg allerede var certificeret Healing Touch Practitioner og holistisk registreret sygeplejerske, var det Thetahealing-meditationen og modaliteten, der dramatisk forbedrede både mit personlige og professionelle liv.

For hvert seminar jeg tog, begyndte jeg at forstå mig selv bedre, hvorfor svære situationer dukkede op, men endnu vigtigere uddybede jeg min forbindelse til Skaberen og blev rustet til hurtigt at ændre årtiers underbevidste programmer og mønstre. Som et resultat blev kvaliteten af mit liv, sundhed, forhold til mine 3 børn og mand alt sammen hurtigt forbedret, især efter hver træning. 

De fremskridt, der sker med Thetahealing-sessioner og seminarer, er så dyb, at det inspirerede mig til at blive instruktør i 2017, fordi mine private kunder havde fantastiske resultater som mig.

At lære andre, hvordan man gør denne kraftfulde proces for sig selv, har givet mig mulighed for at være vidne til massive positive forandringer i så mange familiers liv over hele kloden og også den positive indvirkning på den kollektive bevidsthed.

Du er aldrig for gammel til at helbrede, til at lære, have et inspirerende saligt liv og lære andre hvordan. 

Jeg er så taknemmelig, glad og værdsætter, hvad ThetaHealing-modaliteten har gjort for mig og de tusindvis af klienter og studerende, jeg har tjent indtil nu. Jeg har været Certificate of Science-instruktør siden 2019, elsker min private praksis, underviser i Thetahealing-seminarer og vejleder andre Thetahealere, mens de også gør fremskridt på deres spirituelle vej.

Jeg ser frem til at lære mere af Vianna og til at fortsætte med at dele velsignelserne fra ThetaHealing-læren." 

megen kærlighed og påskønnelse,

Sharon Wacks

ThetaHealing Master og Certificates of Science USA

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler