Foretag positive ændringer ved at bruge ThetaHealing®-teknikker

Make positive changes by using ThetaHealing® Techniques_

Theta Healing er en teknik designet af Vianna Stibel der lærer "hvordan du bruger din naturlige intuition til at hjælpe med fysisk, åndeligt og følelsesmæssigt velvære."

Nini siger: "Min største fornøjelse er at lære andre om Viannas teknikker, så de ved, at de er elsket betingelsesløst, og de er langt mere magtfulde, end de er klar over. De kan selv oprette forbindelse direkte til Kilden/Skaberen for at få svar, anvisninger og for at manifestere deres drømme."

Foretag positive ændringer i dit liv ved at bruge de fantastiske ThetaHealing-teknikker, som blev kanaliseret til medicinsk intuitive Vianna Stibal fra Source/Creator. Vianna brugte disse teknikker til at helbrede sig selv for terminal kræft. Hun fortsætter med at bruge dem til at helbrede klienter over hele verden, efter at have givet over 25.000 aflæsninger indtil videre. Ved at bruge disse enkle, men kraftfulde teknikker, kan du træne dit sind til at gå til Theta-tilstanden og udnytte de fantastiske helbredende/manifesterende kræfter, der bor i hver enkelt af os. Ved at kalde på Skaberen, fokusere hensigten og være vidne til processen, kan der finde dybtgående ændringer sted.

Siden år 2000 har Nini været vidne til utallige helbredelser – læs venligst om Ninis case-historier i Viannas bestseller, Theta Healing®, s. 315-316

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler