Jeg har fået meget mere end godt helbred

Jeg kom oprindeligt til Vianna med behov for fysisk helbredelse. Siden da har mine erfaringer med Vianna som praktiserende læge og derefter som min lærer ført mig gennem mange helbredelser, men jeg har opnået meget mere end godt helbred. Jeg har nu et helt nyt liv fuld af kærlighed, glæde, lidenskab, velstand og meget mere. Min første session med Vianna åbnede mit ønske om at have en klar bevidsthed om livet og alle dets muligheder. Jeg blev også klar over min sande passion, som var at hjælpe andre med at gøre dette også. Vianna læste dette i mig og inviterede mig til hendes kommende klasse. Jeg vidste med det samme, at jeg ville deltage.

Med denne første og efterfølgende træning blev jeg fuldtidsbehandler og instruktør af ThetaHealing, hvilket har ført mig til et meget vidunderligt og tilfredsstillende liv. Den største forandring for mig var, at jeg var i stand til at manifestere, møde og gifte mig med min soulmate. Vi mødtes gennem Viannas klasser, og vi deler nu vores liv og en praksis sammen.

Som fuldtidsudøver og instruktør får jeg dele de vidunderlige fordele ved ThetaHealing med mennesker fra hele verden. Mine elever fortsætter ofte med at være instruktører selv, og jeg føler mig beæret og rørt over, at jeg er en del af det, der vil være en arv fra healing, som kun vil vokse og spredes, når det berører mennesker over hele kloden. Det smukke ved ThetaHealing er, at det ikke modsiger andre modaliteter; mange af mine elever er udøvere af andre helbredende kunster, og de er i stand til at kombinere ThetaHealing med deres egne teknikker for endnu bedre resultater. Mine elever og klienter er i et ord forbløffede over deres erfaringer med ThetaHealing, fordi det virker så godt, det virker så hurtigt og vigtigst af alt holder resultaterne! Jeg kan ikke forestille mig en mere givende vej for mig selv, fordi mine klienter og elever rapporterer bemærkelsesværdige resultater, der overvinder en lang række fysiske og psykiske lidelser. Jeg får konstant feedback og vidnesbyrd fra mine elever og klienter om, hvor vellykket ThetaHealing har været for dem. Hver dag føler jeg sådan en kærlighed til Kilden og taknemmelighed for alt, hvad jeg har været i stand til at skabe i mit liv. Jeg er så meget taknemmelig for Vianna for at vise mig, hvordan man altid forbinder med Kilden og for at bringe ThetaHealing til os alle.

Med uendelig tak,

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler