Manifesterer med dig guddommelig timing

Guddommelig timing også vigtig at overveje i din manifestation. Guddommelig timing er, hvad vi aftalte og planlagde at gøre i denne tilværelse. Når vores sjæl vågner til sin guddommelige hensigt, er tiden kommet til at opfylde den. Når dette sker, åbnes den guddommelige timingdør, og vi får mulighed for at udføre vores mission. Vores sjæl vil sørge for, at vi er, hvor vi skal være for at opnå vores guddommelige timing. Dette skyldes, at sjælens behov opvejer det bevidste sind i betydning. Dette er meget vigtigt at huske, når vi manifesterer.

Hvis din guddommelige timing underviser og healer mennesker, og du manifesterer dig som en filmstjerne, vil guddommelig timing træde ind og muligvis forstyrre din manifestation for at sætte dig på vej til at blive healende mennesker. Hvordan ved du, om din guddommelige timing forstyrrer det, du manifesterer for? Det er enkelt, din manifestation sker ikke. Hvis din manifestation ikke sker, kan det være en blokering af din tro eller muligvis guddommelig timing.

Hvordan kender du forskellen mellem en tro, der blokerer for din manifestation, eller at det er guddommelig timing? Med ThetaHealing lærer vi, hvordan du går fremad og husker din fremtid. Da jeg købte mit kontor, som jeg underviser på nu, gik jeg op for at huske min fremtid. Jeg så, at jeg købte den i 2016. Jeg fandt den i 2015, og jeg tænkte med sikkerhed, at jeg ville købe den i 2015. Jeg troede, jeg havde slået mig selv ved at se fremtiden, og jeg ændrede fremtiden, og at jeg skulle virkelig nå at købe den før 2016. Men det gjorde jeg ikke. Jeg endte med at købe det i 2016. Så at huske fremtiden er en lille smule anderledes end at manifestere. Men nogle ting er alle bygget på den rigtige timing.

Den "rigtige timing" er en slags guddommelig timing-inspiration, hvor tingene er sat op til det rigtige tidspunkt. Vi planlagde at komme til denne planet og lave ændringer, og vi kender faktisk den tidsskala, vi har, så vi kan gøre det. Når vi manifesterer for ting, er der ingen tidsbegrænsninger. Du kan manifestere for dit liv, hvis du vil.

Men hvis du bruger din guddommelige timing til at hjælpe dig med at manifestere, at du kan være en stor healer med venlighed, forståelse og kærlighed, og at du også kan være en filmstjerne, så kan du måske være en filmstjerne, der laver healinger. Men du er nødt til at inkludere din guddommelige vej i din manifestation. Med guddommelig timing kan der opnås mere, end du måske forestiller dig. Som om vi ser nøjagtigt, kan vi altid forbedre vores guddommelige timing.

På en makrokosmisk skala har Jorden selv sin egen guddommelige timing. Det er derfor, det er en god idé at befale, at du ved, hvad Jordens guddommelige timing er i stor skala. Når du først har en bevidsthed om denne store dimension af guddommelighed, vil det åbne op for en ny forståelse, som du kan bruge til læsninger, healinger og manifestationer. Når du er i en læsning eller en healing, kan du bede om at se en del af personens guddommelige timing. Og når du forstår tingenes store sammensætning, vil du vide, hvornår du skal manifestere, hvad du skal manifestere, og hvordan du skal manifestere.

Downloads:

  • Kunne du tænke dig at vide, hvordan, hvornår og at det er muligt at manifestere sig med din guddommelige timing.
  • Vil du gerne vide, at det er sikkert og muligt at se din guddommelige timing.

Hvis ja, så sig JA.

Introduction to ThetaHealing Book

Oplev det verdensomspændende fænomen ThetaHealing, og hvordan det kan hjælpe dig med at opnå transformationel healing i denne reviderede og opdaterede udgave af Vianna Stibals definitive guide.

Abonner på vores nyhedsbrev

Del denne artikel

relaterede artikler

Theta blog

Ego eller egoisme?

Mange mennesker forveksler ego med egoisme. At have et ego er ikke en dårlig ting. Et sundt ego hjælper med vores identitet af, hvem vi er. 
Læs mere
Theta blog

Skabelsen som motivation

I virkeligheden er penge bare energi. Men hvor mange af jer kan manifestere så mange flere penge, at I har brug for healing, som I ikke gør
Læs mere
Theta blog

Den rigtige soulmate

En soulmate er en du har kendt fra før, en som du kendte på et andet tidspunkt og et andet sted. Nogle mener, at et før-liv eksisterede før
Læs mere